Suomi
Gamereactor
laitearviot

Marshall Major V on edelleen hintaluokassaan lyömätön

Marshallin Major-mallisto on edelleen edullisin tapa saada sekä toiminnallisuutta että persoonallisuutta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Olemme olleet melko innoissamme Marshallin Major-mallistosta alusta alkaen, ja on melko selvää, että tämä innostus voidaan jäljittää myös väestön keskuudessa, jossa Majors kohdataan usein kaupunkien erämaassa. Tähän on jälleen melko hyvä syy. 130 puntaa saat paljon arvoa, paljon toimivuutta, paljon kätevyyttä ja muotoilun, joka erottuu - se on niin sanotusti "koko paketti".

HQ

Nyt on saapunut uusi versio, Major V, joka ensinnäkin pidentää akun keston 100 tuntiin yhdellä latauksella, mutta lisää myös joustavuutta koko laitteeseen ja lopulta mahdollistaa yhden kupin fyysisten painikkeiden mukauttamisen. Olkaamme rehellisiä täällä; Major IV on edelleen hyvä tarjous, ja jos saat ne huomattavasti halvemmalla, se on upea, monipuolinen kuuloke rahalle, mutta täällä on silti paljon pidettävää.

Marshall Major V

Marshall Major V säilyttää saman muodon ja identiteetin kuin edeltäjänsä. Se on edelleen suhteellisen tilaa säästävä, joustava on-ear-kuulokemikrofoni, joka nyt taittuu kokonaan kokoon mahtuakseen takin taskuun. Se on kääritty keinonahkaan, jonka sivuilla on Marshall:n ikoninen logo, ja se huokuu edelleen rockabilly-tunnelmaa, joka ei vain tunnu hyvältä koskettaa ja käyttää, vaan jolla on selkeä visuaalinen identiteetti. Paljon yksinkertaisemmin sanottuna nämä ovat hyvännäköiset kuulokkeet, ja niillä on paljon enemmän menoa kuin useimmilla muilla tässä hintaluokassa.

Sisäisesti meillä on 40 mm:n dynaamiset ohjaimet, jotka tuottavat 20-20 kHz:n taajuusalueella. Se on hieman kapea verrattuna isoihin poikiin, mutta korville se on hieno, ja Marshall: n lämpöallekirjoitus on silti melko erinomainen, joten emme usko, että itse kyky on riittämätön. Ne tukevat Bluetooth 5.3: ta ja voivat toistaa hieman syvempiä koodekkeja, kuten AAC, LC3 ja SBC. Lisäksi on myös monipisteyhteys.

Tämä on mainos:

Päivitetyn sovelluksen kautta voit paitsi tehdä taajuuskorjaimen asetuksia myös mukauttaa painikkeita. Esimerkiksi M-painikkeesta voi tulla Google Assistant tai siirtyä tiettyyn esiasetukseen. Pieni ohjaussauva on myös muokattavissa, ja sitä voidaan käyttää jo lähes minkä tahansa tarvitsemasi ominaisuuden käyttämiseen.

Marshall Major V

Siinä on liitäntätulo, jos haluat kuunnella analogisesti, siellä on jopa langaton lataus, joka tukee yleistä Qi-standardia, joten voit tasapainottaa ne yhdellä kupilla ja ladata ne tällä tavalla. Se on paljon toimintoja rahalle, varsinkin kun otetaan huomioon, että SACKitin, Jabran, Sonyn ja Beats suorat kilpailijat ovat kaikki kalliimpia.

Jälleen voit edelleen perustellusti ostaa Marshall Major IV, mutta Major -sarja on yleensä valikoima kivenkovia kuulokkeita, joissa on paljon persoonallisuutta ja toiminnallisuutta.

Tämä on mainos:
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä