Suomi
Gamereactor
laitearviot

Marshall Motif II onnistuu kohtuullisesti

Marshall muotoilee aina hyvin, mutta se ei yksinomaan riitä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Marshall tarvitsee paljon tilaa vakuuttaakseen muotoilullaan kuluttajat siitä, että heidän nappikuulokkeensa ovat estetiikan ohella parempi valinta kuin vaikka AirPods tai Galaxy Buds. Ulkoisesti Marshallin Motif II A.N.C ei vetoa lainkaan, mutta tietysti sen ohella muutkin asiat ratkaisevat.

HQ

Kumipinta on naamioitu nahan näköiseksi, ja on siinä vielä IPX5-sertifikaatti. Suurta merkitystä sillä ei ole, sillä materiaalia on niin kovin vähän. Nyppyinen pinta aiheuttaa sen, että Motif II näyttää hyvältä. Lisäksi kotelossa on enemmän persoonaa kuin missään muussa vastaavassa vaihtoehdossa. Mukana on langaton lataus, selkeä symboli akunkestolle ja vahvat magneetit pitämässä kuulokkeita paikoillaan. Kestoa saa ulos kuusi tuntia, ja kotelon kera 36 tuntia.

Mukana on myös Bluetooth ja tuettuina AAC ja SBC. Äänenlaatu on riittävä, mutta niistä puuttuu Marshallin kookkaammille Bluetooth-kaiuttimille ja kuulokkeille ominainen lämpö. Lisäksi aktiivinen melunvaimennus on pettymys. Toisin sanoen äänenlaatu ei ole Motifin paras ominaisuus. Mukana on silti se asenteellinen Marshallin ääni. Marshallin sovellus on erittäin toimiva ja helppo käyttää. Erilaisia profiileita eri tilanteisiin on helppo tehdä.

Puhelut toimivat nekin riittävän hyvin, ja kosketusohjaus on parempi kuin voisi kuvitella. Äänenlaatu ei siis vakuuta, ja aktiivinen melunvaimennus on pettymys. Isossa kuvassa siis Marshall onnistuu, mutta ei ehdoitta.

Marshall Motif II
Tämä on mainos:
Marshall Motif II
06 Gamereactor Suomi
6 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä