Suomi
Gamereactor
uutiset
Marvel's Avengers

Marvel's Avengers ja sen mikromaksut

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Square Enix, Crystal Dynamics ja Eidos Montreal tekivät alusta alkaen selväksi, että Marvel's Avengers tulee sisältämään mikromaksuja. Samalla tähdennettiin, että mikromaksut koskisivat ainoastaan kosmeettisia esineitä.

Blogipostaus on paljastanut, millaisia kosmeettisia vaihtoehtoja on, ja miten niitä saa avatuksi. Mukana on asuja, emote-eleitä, erikoisia Takedown-likkeitä ja nimilaattoja omaan profiiliin. Näitä pääsee ostamaan pelin sisällä erityiseltä myyjältä, mutta ei kuitenkaan oikealla rahalla. Sen sijaan valuuttana on "Units". Tätä valuuttaa on pelimaailmassa arkuissa, sitä putoaa voitetuilta vihollisilta, ja sitä saa palkkiona pelissä edistymisestä. Legendaariset asut vaihtuvat joka viikko, ja sitten tavallisemmat esineet, kuten emote-eleet ja nimilaatat, vaihtuvat päivittäin.

Oikeaa rahaa pääsee sitten käyttämään paikassa nimeltä Marketplace. Tähän pääsee käsiksi ainoastaan päävalikossa, tai erillisessä välilehdessä kosmeettisille esineille. Valuuttana on "Credits", jota voi hankkia vain oikealla rahalla tai suorittamalla pelin sisäisiä haasteita Battle Passin kaltaisissa Hero Challenge Cardseissa.

Marvel's Avengers

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä