Suomi
Gamereactor
lifestyle

Maserati julkistaa sähköisen pikaveneen

Tridente näyttää olevan esimerkki sähköisestä eleganssista avoimilla aalloilla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sähköinen liike autoteollisuudessa ei yleensä ole tehnyt suurta lovea merivoimien alalla. Johtuuko tämä siitä, että sähköakut eivät ole paikassa, jossa voidaan käyttää huomattavasti suurempia aluksia pitkään aikaan, siitä, että ne vaativat erityisiä olosuhteita ja tiloja lataamiseen, tai siitä, että ihmiset eivät todennäköisesti halua jäädä loukkuun sähkökäyttöiseen koneeseen keskellä vesistöä, tarkka syy on epäselvä, mutta se on todennäköisesti kaiken tämän ja muun yhdistelmä.

On vielä muutamia, jotka haluavat murtaa merivoimien sähköisen liikkeen, ja seuraava yritys on Maserati, koska italialainen tuotemerkki on nyt paljastanut Tridenten, täysin sähköisen pikaveneen, joka on luotu yhteistyössä Vita Power: n kanssa.

Tridente väittää pystyvänsä tuottamaan 600 hv: n huipputehon käyttämällä akkua, jonka enimmäismäärä on 252 kWh. Tämä akku pystyy työntämään Tridenten 40 solmun huippunopeuteen ja 25 solmun matkanopeuteen, mutta sen lataaminen täyteen vaatii hieman alle tunnin.

Tridenteen mahtuu 10 henkilöä, ja siinä on myös uima-alue, jossa on suihku ja tikkaat uimista varten. Siellä on jopa suljettu hytti, jossa on wc. Tridente on valmistettu hiilikuidusta, ja tarkan hinnan ja julkaisupäivän osalta Maserati ei ole vielä jakanut näitä tietoja.

Tämä on mainos:
Maserati julkistaa sähköisen pikaveneen
Maserati


Ladataan seuraavaa sisältöä