Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Maserati paljastaa uuden "kilpa-pedon"

Tunnetaan nimellä MCXtrema.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tämän vuoden Monterey Car Week on täynnä jännittäviä ja hulluja ilmoituksia. Joukon keskellä oli uusi paljastus Maseratilta, joka on nostanut verhon uudelle "kilpapedolleen".

MCXtremana tunnettu ajoneuvo lupaa 730 hevosvoimaa, ja se on suunniteltu yksinomaan ratakilpailuihin, koska se ei ole tieliikennelaillinen. Autoa valmistetaan vain 62 kappaletta, ja mitä tulee siihen, miksi auto on alun perin luotu, Maserati haluaa ylittää oman MC12:n perinnön ja avata oven kilpatuotannon uudelle aikakaudelle.

Maseratin toimitusjohtaja Davide Grasso totesi: "MCXtrema ilmentää Maseratin DNA:lle tyypillistä urheiluhenkeä, julistusta brändimme uudesta polusta, joka on omistettu erinomaiselle valmistukselle ja pystyy erottumaan luksusmoottorituotannon maailmassa tinkimättömällä suorituskyvyllä".

MCXtreman hintaa tai julkaisupäivää ei ole mainittu.

Tämä on mainos:
Maserati paljastaa uuden "kilpa-pedon"
Maserati


Ladataan seuraavaa sisältöä