Suomi
Gamereactor
uutiset
Mass Effect 2

Mass Effect 2 -kokeilu menestyi

Yhtäaikaisia julkaisuja tulee lisää

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EA:n pomo John Riccitiello on IGN:n mukaan hyvin tyytyväinen Mass Effect 2:n myynteihin. Erityiseksi tämän tekee se, että peli julkaistiin yhtä aikaa kaupoissa ja PlayStation Networkissa, ja vaikkei PSN-vaihtoehtoa mainostettu millään tavalla, se pääsi sangen hyville prosenteille myynneillään.

Riccitiello huomautti, että Sony ei ole koskaan julkaissut mitään peliä tällä tavoin, ja että yhtiö oli kovin varovainen omasta infrastruktuuristaan. Mass Effect 2:n julkaiseminen tällä tavalla olikin heille eräänlainen teknologiatesti.

Menestys saattaa silti johtaa muuttuviin käytäntöihin, vaikka tällä hetkellä Sony ja Microsoft ovatkin molemmat melko varovaisia digitaalisten julkaisujen suhteen.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Mass Effect 2: ArrivalScore

Mass Effect 2: Arrival

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Mass Effect 2:n lisäosien sarja tulee päätökseensä pahaenteisesti nimetyssä osassa Arrival.

6
Mass Effect 2Score

Mass Effect 2

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Komentaja Shepard on viimein seikkaillut sekalaisen miehistönsä kera myös PS3:n valikoimaan. Onko kyseessä scifiroolipelin paras versio?

0
Mass Effectin Garrus muuntuu tyynyksi

Mass Effectin Garrus muuntuu tyynyksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Biowaren kolmessa ensimmäisessä Mass Effect -pelissä yksi suosituimmista hahmoista on galaktinen entinen poliisi Garrus Vakarian. Nyt on käynyt ilmi Twitterissä, että...Ladataan seuraavaa sisältöä