Suomi
Gamereactor
uutiset
Mass Effect 2

Mass Effect 2 paikataan

PS3:n talletukset pian turvaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

BioWare on saanut korjattua ongelman joka aiheutti PS3:n Mass Effect 2:n tallennusten korruptoitumista. Nyt ei enää tarvitse heittää Dualshockia seinään kun tuntien seikkailu on kadonnut kovalevyltä.

Paikkaus myös nopeuttaa latausaikoja, korjaa kieliasua, päivittää Shepardin hytissä olevan kuvan vastaamaan Genesiksen aikana valittua sydänkäpystä, ja poistaa bugin joka sai PSN:stä ladatun pelin kaatumaan kyseisessä hytissä.

Paikkaustiedosto laitetaan kiertoon heti kun se vain saadaan kiikutettua Sonylle hyväksyntää ja jakoa varten. BioWarelta on luvattu lähettää joku liikenteeseen "mitä pikimmin".

Talletusten korruptoituminen on ilmeisesti iskenyt lähinnä niihin jotka siitä ovat kärsineet pahiten, eli pelaajiin jotka ovat vääntäneet peliä useita tunteja kerrallaan. Paikkausta odotellessa ongelman voi välttää helposti käynnistämällä pelin uudestaan aina muutaman tunnin välein.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Mass Effect 2: ArrivalScore

Mass Effect 2: Arrival

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Mass Effect 2:n lisäosien sarja tulee päätökseensä pahaenteisesti nimetyssä osassa Arrival.

6
Mass Effect 2Score

Mass Effect 2

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Komentaja Shepard on viimein seikkaillut sekalaisen miehistönsä kera myös PS3:n valikoimaan. Onko kyseessä scifiroolipelin paras versio?

0
Mass Effectin Garrus muuntuu tyynyksi

Mass Effectin Garrus muuntuu tyynyksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Biowaren kolmessa ensimmäisessä Mass Effect -pelissä yksi suosituimmista hahmoista on galaktinen entinen poliisi Garrus Vakarian. Nyt on käynyt ilmi Twitterissä, että...Ladataan seuraavaa sisältöä