Suomi
Gamereactor
lifestyle

McDonald's päätti tekoäly-yhteistyön, kun mainittu tekoäly innostui liiaksi kananugettitilauksissa

Ja miten olisi pekonijäätelö?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Olemme viime aikoina nähneet, että tekoälyn sisällyttäminen ei ole aivan saumaton ja ongelmaton käsite. Googlen oma tekoäly on kehittänyt ja luonut kaikenlaisia hilpeän virheellisiä ideoita ja ehdotuksia siitä lähtien, kun se otettiin käyttöön selaimessa, erilaiset tekoälypohjaiset muokkausohjelmistot ovat synnyttäneet kauhistuttavia ja kauhistuttavia videoita ja live-kuvia, ja nyt McDonald's on kohdannut myös oman roistomaisen tekoälynsä.

Kuten ravintolaliiketoiminta raportoi, pikaruokaketjun oli irtisanottava tekoälysopimus IBM: n kanssa, koska testitekoäly - jota käytettiin lyhyesti Chicagon paikassa tilauskumppanina - päätti heittää varovaisuuden tuuleen ja toimia täysin naurettavasti.

On raportteja (kiitos, BBC News) tekoälystä, joka tilaa satoja kananugetteja kerrallaan ja jopa taivuttaa luovia lihaksiaan ja keksii kauhistuttavan idean pekonijäätelöstä.

McDonald's USA: n ravintolajohtaja Mason Smoot totesi asiasta: "Harkitun tarkastelun jälkeen McDonald's on päättänyt lopettaa nykyisen kumppanuutemme IBM: n kanssa AOT: ssä ja tekniikka suljetaan kaikissa ravintoloissa, jotka testaavat sitä tällä hetkellä viimeistään 26. heinäkuuta 2024. "

Tämä on mainos:

McDonald's on sittemmin sanonut uskovansa, että tekoäly sisällytetään ravintoloihinsa tulevaisuudessa, mutta että juuri nyt se ei ole valmis levitettäväksi yleisölle.

McDonald's päätti tekoäly-yhteistyön, kun mainittu tekoäly innostui liiaksi kananugettitilauksissa
ShutterStock


Ladataan seuraavaa sisältöä