Suomi
Gamereactor
lifestyle

McFarlane Toys juhlii 30-vuotista taivaltaan uusilla Fallout- ja The Walking Dead -hahmoilla

Lisää uutisia Fallout-linjasta odotetaan 8. maaliskuuta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Koska vuosi 2024 on sen 30. vuosi, McFarlane Toys juhlii julkaisemalla joitain erityisiä uusia hahmoja, jotka perustuvat Falloutiin ja Walking Deadiin.

Tulevan Prime Video -sarjan yhteydessä julkaistavat Fallout-hahmot julkaistaan yhtiön Movie Maniacs -sateenvarjon alla. Lisätietoja luvuista odotetaan 8. maaliskuuta.

"Minulla on jatkuvasti tutka ylhäällä, ja ihmisillämme on tutka ylhäällä vain sanoakseen, mitä Internet katsoo? Meidän pitäisi tavoitella sitä", McFarlane sanoo. "Joten yksi uudemmista on Fallout. Ja myöhemmin ja parin kuukauden kuluttua aiomme tehdä ilmoituksen toisesta suuresta, suuresta, suuresta brändistä. Ja toivot, että he onnistuvat. Toivottavasti saat fanit innostumaan. Ja sitten jos kaikki tämä tapahtuu, niin toivot, että kun sopimuksesi loppuu, he uusivat sen, koska joskus he eivät tee sitä.

Mitä tulee Walking Deadiin, McFarlane Toys on hankkinut takaisin oikeudet tuottaa universumiin perustuvia hahmoja yhteistyössä AMC: n ja Striker Entertainmentin kanssa. Tämän rivin yksityiskohdat ovat tällä hetkellä ohuita, mutta sen kerrotaan sisältävän fyysisiä hahmoja ja digitaalisia keräilyesineitä.

Tämä on mainos:
McFarlane Toys juhlii 30-vuotista taivaltaan uusilla Fallout- ja The Walking Dead -hahmoilla

Kiitos, IGN.Ladataan seuraavaa sisältöä