Suomi
Gamereactor
lifestyle

McLaren taistelee sähköautoliikettä vastaan lupaamalla lisää V8-hybridejä

Moottorit toimivat voimanlähteenä "seuraavan sukupolven kevyille, suorituskykyisille hybridisuperautoille".

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tietyt autonvalmistajat näyttävät sitoutuvan täysin täysin sähköiseen tulevaisuuteen, sillä Jaguar, Rolls-Royce, Volkswagen ja monet muut ovat kaikki luvanneet olla vain sähköautomerkki lähitulevaisuudessa. Näemme jo askeleita kohti tätä, kun näiden merkkien kokonaisia sähköautosarjoja suunnitellaan ja valmistetaan, mutta yksi valmistaja, joka ei ole vielä valmis siirtymään täyssähköön, on McLaren.

Kuten uudessa lehdistötiedotteessa todetaan, superautomerkki on solminut pitkäaikaisen kumppanuuden moottoritoimittaja Ricardon kanssa toimittaakseen V8-moottoreita "seuraavan sukupolven kevyisiin, suorituskykyisiin hybridisuperautoihin". Myönnettäköön, että nämä ovat hybridejä, mikä tarkoittaa, että McLarenilla on ainakin jalka sähköautoteollisuuden oven välissä.

"Uusi suorituskykyinen hybridi-V8-voimansiirtomme on olennainen osa McLarenin seuraavan sukupolven tuotevalikoimaa, joka tarjoaa luokkansa parasta suorituskykyä ja jännittävää kuljettajan sitoutumista", sanoi McLaren Automotiven toimitusjohtaja Michael Leiters.

Mitä tulee siihen, miltä tämä seuraavan sukupolven superauto näyttää, McLaren ei ole vielä ilmoittanut tai syventynyt tähän.

Tämä on mainos:
McLaren taistelee sähköautoliikettä vastaan lupaamalla lisää V8-hybridejä
McLaren


Ladataan seuraavaa sisältöä