Suomi
Gamereactor
uutiset
Dreams

Media Molecule: Dreams saa betan niin pian kuin mahdollista

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Little Big Planetista tunnetun Media Moleculen Dreams on viihtynyt kehityspöydällä. Pelaajien luomaa sisältöä korostava hiekkalaatikkopeli julkistettiin ensimmäisen kerran jo 2013. Viime kuussa peli oli jälleen näytillä E3-messuilla, ja GRTV päätti jututtaa Media Moleculea siitä, milloin peli mahdollisesti tulisi suuren yleisön saataville.

Studion viestintäjohtaja Abbie Heppen mukaan beta on tulossa "niin pian kuin mahdollista", ja se on "viimeinen steppi" ennen lopullista julkaisua.

"Tiedämme, että yhteisö on ollut älyttömän kärsivällinen meidän kanssamme. Haluamme varmistaa, että kaikki on mahtavaa ja sujuu hyvin."

Heppe selittää, että beta on tilaisuus testata pelin taustalla olevan palvelun toimivuutta. Verkkopalvelut ovat työläitä kyhättäviä, ja ne voivat aiheuttaa ikäviä yllätyksiä, jos niitä ei suunnitella huolella ennen julkaisua.

"Emme ole vahvistaneet päiväystä, koska olemme työstäneet noita juttuja. Mutta se on tulossa", Heppe lupaa.

Katso haastattelu kokonaisuudessaan alta.

HQ
HQ
Dreams

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Dreams sai PSVR-käsittelyn

Dreams sai PSVR-käsittelyn

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Media Moleculen Dreams julkaistiin 14. helmikuuta 2020, ja Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Nyt tämä omien pelien tekemisen työkalu on saanut PSVR-käsittelyn....Ladataan seuraavaa sisältöä