Suomi
Gamereactor
lifestyle

Mercedes-Benz on tehnyt yhteistyötä Will.i.am kanssa muuttaakseen autonsa "virtuaaliseksi soittimeksi"

Se lukee auton signaalit ja muuntaa ne musiikillisiksi ilmaisuiksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

CES on ihana aika vuodesta. Se on ajanjakso, jolloin yritykset ympäri maailmaa kokoontuvat jakamaan ja esittelemään innovatiivisimpia ja usein outoja konseptejaan ja uusia tuotteitaan. Mercedes-Benz on ostanut juuri sen, sillä Las Vegasin kongressin aikana se on ilmoittanut yhteistyöstä Will.i.am kanssa, joka muuttaa autonsa " virtuaaliseksi soittimeksi".

MBUX Sound Drive -kokemusjärjestelmän sanotaan käyttävän erilaisia antureita ja kehittyneitä ohjelmistoja tulkitsemaan ajodynamiikkaa ja muuntamaan ne musiikillisiksi elementeiksi, joiden avulla kuljettaja voi säveltää musiikkia reaaliajassa. Tämä tarkoittaa, että kun kiihdytät, jarrutat, ohjaat ja niin edelleen, ohjelmisto muuttaa tämän musiikillisiksi ilmaisuiksi.

Mercedes-Benz huomauttaa, että tämä järjestelmä voi mennä niin pitkälle, että se synkronoidaan muiden auton signaalien, kuten tuulilasin sadetunnistimien kanssa, jotka " tarjoavat rauhoittavia rytmejä huonolla säällä stressin vähentämiseksi ja keskittymiskyvyn parantamiseksi"

Mitä tulee tämän järjestelmän todelliseen tavoitteeseen, mainitaan, että tavoitteena on lopulta muuttaa tekniikka avoimeksi musiikkialustaksi, jossa taiteilijat ympäri maailmaa voivat luoda kaikenlaisia kappaleita.

Tämä on mainos:

Tämä ominaisuus otetaan käyttöön vuoden 2024 puolivälissä, ja sen on määrä olla saatavilla kaikissa Mercedes-Benz- ja Mercedes-AMG-autoissa, joissa on toisen sukupolven MBUX-järjestelmä.

Mercedes-Benz on tehnyt yhteistyötä Will.i.am kanssa muuttaakseen autonsa "virtuaaliseksi soittimeksi"
Mercedes-Benz


Ladataan seuraavaa sisältöä