Suomi
Gamereactor
lifestyle

Mercedes-Benz paljastaa "halun sähköisen tulevaisuuden"

Concept CLA -luokka on ensimmäinen katsaus saksalaisen valmistajan valmistamaan uuteen ajoneuvovalikoimaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Mercedes-Benz on nyt nostanut verhon Concept CLA Class-nimiselle autolle, joka toimii vilauksena tulevista ajoneuvoista, joita saksalainen autotitaani valmistaa ja jota se kuvailee "halun sähköiseksi tulevaisuudeksi".

Lehdistötiedotteen mukaan meille kerrotaan, että autoperhe pyrkii parantamaan sähköistä kokemusta ja että niiden voimanlähteenä on voimansiirto, joka pystyy tarjoamaan yli 750 kilometriä yhdellä latauksella, kaikki kulutuksella 12 kWh / 100 km. Akku on myös 800 V: n järjestelmä, joka voidaan ladata nopeasti 400 km: n toimintamatkalle vain 15 minuutissa.

Muussa tapauksessa tässä autovalikoimassa on uusi käyttöjärjestelmä, joka käyttää superlaskentaa ja tekoälyä lisätäkseen uusia personoinnin, turvallisuuden ja automatisoidun ajamisen ominaisuuksia.

Autojen arkkitehtuuri lupaa myös vähentää arvoketjun CO2-päästöjä yli 40 %, mikä tekee autoista kestävämpiä valmistaa, jotta Mercedes-Benz voi saavuttaa Ambition 2039 -kestävyystavoitteensa.

Tämä on mainos:

Mitä tulee siihen, milloin varsinaiset autot, ei paljastettu konseptiversio, lähtevät teille, Mercedes-Benz aikoo julkaista CLA Class fastback-sedanin vuodesta 2025 alkaen.

Mercedes-Benz paljastaa "halun sähköisen tulevaisuuden"
Mercedes-Benz


Ladataan seuraavaa sisältöä