Suomi
Gamereactor
lifestyle

Mercedes-Benz on tehnyt yhteistyötä Monclerin kanssa kuun bugisen kaltaisen G Wagen

Project Mondo G on täysin uusi silmiinpistävä yhteistyö, jonka tavoitteena on inspiroida "kuvitteellisen maailmankaikkeuden, jolla on alhainen painovoima", tunnelmaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Mercedes-Benz muuttaa rajusti G-Class-ajoneuvoaan äskettäin julkistetussa yhteistyössä Monclerin kanssa. Tämä G Wagen-linjan uusi iteraatio näyttää aluksi kuurattailta, koska siinä on valtavat renkaat, jotka on kääritty outoon metalliseen kuplamateriaaliin, kun taas auton yläosalla on myös samanlainen ulkonäkö, ja siinä on sen katon poikki ulottuva vetoketju.

Autoa koskettavan lehdistötiedotteen mukaan Project Mondo G (kuten se tunnetaan) on tarkoitus olla G-Class-ajoneuvo, joka on muotoiltu Moncler-puffer-takilla, ja se on ensimmäinen kerta, kun Moncler on tehnyt yhteistyötä automerkin kanssa.

"Yhteiskehittämisemme Monclerin kanssa tarjoaa odottamattoman kokemuksen molemmista brändeistä. Tämä debyyttiyhteistyö Monclerin kanssa avaa uusia näköaloja ja mahdollisuuksia saada lisää uutisia pian", sanoi Britta Seeger, Mercedes-Benz Group AG:n johtokunnan jäsen, joka vastaa markkinoinnista ja myynnistä.

Vaikka et näe tätä ainutlaatuista G-Class tiellä lähiaikoina, kampanjan idea oli luoda tunne "kuvitteellisesta maailmankaikkeudesta, jolla on alhainen painovoima", joka auton ulkonäöstä päätellen varmasti saavutti sen.

Tämä on mainos:
Mercedes-Benz on tehnyt yhteistyötä Monclerin kanssa kuun bugisen kaltaisen G Wagen
Mercedes-Benz


Ladataan seuraavaa sisältöä