Suomi
Gamereactor
uutiset
Metro: Last Light

Metro Redux vahvistettiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Uutisoimme eilen Italiasta vuotaneesta Metro Redux -paketista uusille konsoleille. Nyt Deep Silver on vahvistanut julkaisun suoraan Gamereactorille:

Olette saattaneet kuulla Metro Reduxista, vaikka teidän ei kyllä olisi vielä pitänyt!

Voisille vain sanoa, "ettemme kommentoi huhuja tai spekulaatiota" ja teeskennellä ettei mitään tapahtunut, mutta sehän olisi aika tylsää luettavaa. Se olisi myös aika tylsää kirjoitettavaa.

Joten nytpä kommentoimmekin huhuja sekä spekulaatioita.

Onko Metro Redux todellinen?

Jep. Emme ole koskaan salailleet 4A:n halua tuoda Metroa uudelle konsolisukupolvelle.

Mutta se mitä näitte oli otettu vanhasta, sisäisestä presentaatiosta, joka sisälsi totuuden jyviä, mutta myös paljon väliaikaista materiaalia ja hypoteettisia ideoita.

Tarkkaavaisimmat fanit varmasti huomasivat että "paketin" kansikuva oli itseasiassa Metro 2033 -novellin alkuperäisestä venäläisestä kannesta. Lisäksi logo oli vanha Metro 2033 -logo, josta oli rapsutettu 2033 pois ja lyöty Retro tilalle.

Kuten voitte nähdä, me emme ole vielä valmiita julkistamaan 4A Gamesin ensimmäistä uuden sukupolven projektia, mutta teemme siitä julkistuksen vielä E3:n tällä puolen.

Ja meidän mielestämme todellisuus on paljon jännittävämpi kuin tuo jo vanhentunut vuodettu materiaali. Olemme innoissamme jakamaan sen kanssanne, muttei ihan vielä..

Että silleen.

Metro: Last LightMetro: Last Light

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Metro: Last LightScore

Metro: Last Light

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Ihmiskunnan loppu on lähellä Metro 2033:n jatko-osassa, joka tutkiskelee kommunistien salakavalia juonia ja Artyomin mystistä suhdetta "pimeisiin olentoihin".

9
Metro Redux vahvistettiin

Metro Redux vahvistettiin

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Uutisoimme eilen Italiasta vuotaneesta Metro Redux -paketista uusille konsoleille. Nyt Deep Silver on vahvistanut julkaisun suoraan Gamereactorille.

3
Metro Redux uusille konsoleille?

Metro Redux uusille konsoleille?

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Vaikuttaisi siltä, että aiemman sukupolven Metro: Last Light ja Metro 2033 ovat pukkaamassa Playstation 4:lle sekä Xbox Onelle yhdessä paketissa.

1
Metro: Last Light nyt myös Linuxilla

Metro: Last Light nyt myös Linuxilla

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

4A Games ja Deep Silver ovat vahvistaneet, että Metro: Last Light on nyt saatavilla Linuxille. Tulevaisuudessa sen voi kokea myös Steam OS -järjestelmässä.Ladataan seuraavaa sisältöä