Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Super Mario Odyssey

Metsästä ilmapalloja Super Mario Odysseyssa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nintendo julkaisi viime viikolla verkossa Mini Direct -lähetyksen, jossa paljastui pelikuvaa Super Mario Odysseyn uudesta pelimuodosta. Kyseessä on Balloon World, jossa Luigilla on Mariolle uusi haaste tehtäväksi.

Hiding Modessa piilotetaan ilmapallo jonnekin sitä pelimaailmaa, jossa sattuu itse olemaan. Aikaa on vain 30 sekuntia. Finding Modessa puolestaan etsitään toisten piilottamia palloja 30 sekunnin aikana. Palkkioksi saa pienen määrän kolikoita ja kunniaa tulostauluilla. Pelimuodon tarkoitus on tietysti olla mahdollisimman nopea.

Nintendo julkaisee myös uusia asuja Mariolle ja Cappylle. Päivitys saapuu jossain vaiheessa helmikuuta. Harmillisesti Luigi ei ole pelattavana hahmona.

Kato kuvat alta. Gamereactorin arvion voit lukea täältä.

Super Mario Odyssey
Super Mario Odyssey

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Super Mario OdysseyScore

Super Mario Odyssey

ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

"Miksi Mario ei hyppää!", raikaa taas taloista ja rappukäytävistä kautta maailman. Nintendon superstaran uutuuspeli on saapunut Switchille, ja tällä kertaa luvassa on eeppinen matka ympäri maailman, josta Homeroskin olisi ylpeä.

0
Super Mario Odyssey valmistautuu jouluun

Super Mario Odyssey valmistautuu jouluun

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Nintendo on päättänyt aloittaa joulun juhlinnan etuajassa julkaisemalla kaksi uutta jouluista asua Super Mario Odyssey -peliin. Jouluinen lakki ja asu irtoavat huokeaan...

1
Pelaa zombina Super Mario Odysseyksessa

Pelaa zombina Super Mario Odysseyksessa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Nintendokin tietää, että Halloween on tulossa. Super Mario Odysseyn läpäisseet voivat halutessaan pelata Zombie Mariolla. Kuvasuotimina tarjoillaan lisäksi Kaleidoscope,...Ladataan seuraavaa sisältöä