Suomi
Gamereactor
laitearviot

Microsoft Pro IntelliMouse Special Edition

Tekee hyvin sen, minkä lupaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Microsoft lanseerasi kesän korvilla pelihiireksi tarkoitetun Microsoft Pro IntelliMouse Special Editionin, joka nimensä perusteella haluaa rakentaa yhtiön historialle. Ensimmäinen IntelliMouse julkaistiin nimittäin vuonna 1996. Tällä nykyisellä hiirellä tuskin on paljoakaan tekemistä 23 vuoden takaisen hiiren kanssa nimeä lukuun ottamatta. Tämä uusi Microsoft Pro IntelliMouse Special Edition on pätevä hiiri moneen käyttöön, jolla on hintaa 50-60 euroa.

Olen viime vuosina käyttänyt paljon Razerin tuotteita, ja niissä kaupitellaan suorastaan aggressiivisesti Razerin omaa ohjelmistoa, jolla käyttämiensä vehkeiden asetuksia voi muokata haluamallaan tavalla. Näin ei ole asian laita Microsoft Pro IntelliMouse Special Editionissa, ja käyttöönotto on muutenkin huomattavan helppoa ja miellyttävää. Varsinainen pakkaus avautuu helposti, jonka jälkeen punottu langallinen johto kiinnitetään USB:llä tietokoneeseen. Siinäpä se asentelu sitten onkin. Hiiri toimii sen jälkeen hienosti ilman sen kummempaa kikkailua. Ja koska tunnetusti en ole niin sanottu teknologinen eläin, olen helppoudesta ja yksinkertaisuudesta erittäin mielissäni.

Razerin hiiriin tottuneelle käyttötuntuma on erilainen. Muulla tavalla en osaa asiaa kuvailla. Microsoftin hiiren käytössä kunnolla sinuiksi tulemisessa kestää muutama päivä, mutta sen jälkeen laitteen käyttö toimii kuin ajatus. Ulkoisesti Microsoft Pro IntelliMouse Special Edition on huomiota herättämätön ja kohtuullisen hyvin käteeni sopiva. Sormeni ovat keskimääräistä ohuemmat ja pidemmät, joten fyysinen koko olisi voinut olla omaan makuuni vieläkin isompi. Painoa on vain 140 grammaa, jonka raskaampiin hiiriin tottunut käyttäjä todellakin huomaa. Punotulla piuhalla on mittaa noin 180 cm, mikä on ehdottomasti riittävä tavallista PC-käyttöä ajatellen.

Lyhyesti sanottuna Microsoft Pro IntelliMouse Special Edition toimii hienosti suoraan pakkauksesta otettuna ilman sen ihmeempää säätämistä. Muotoilu on hyvä, ja pienen tottumisen jälkeen niin työskentely kuin pelaaminenkin sujuvat. Hinta on saatuun laatuun verrattuna kohdallaan. Jos sen sijaan haluaa hiireltään runsaasti muokkausvaihtoehtoja ja muuta tuunausmahdollisuutta, kannattaa katsella hinnakkaampien hiirien puoleen.

Tämä on mainos:
Microsoft Pro IntelliMouse Special EditionMicrosoft Pro IntelliMouse Special Edition
Microsoft Pro IntelliMouse Special Edition
Microsoft Pro IntelliMouse Special Edition
Tämä on mainos:
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
Käyttöönotto nopeaa ja vaivatonta, mukava muotoilu, tekee sen minkä lupaakin
-
Säätömahdollisuuksia ei juuri ole
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä