Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo Infinite

Microsoft tehnee tulevaisuudessakin irtisanomisia ja sulkemisia

Zenimaxille on esitetty tarjouksia siitä, että joidenkin työntekijöiden kannattaisi lähteä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Aiemmin tällä viikolla Xbox ilmoitti sulkevansa kolme studiota, ja se neljäs sulautetaan osaksi Zenimaxia. Arkane Austin ja Tango Gameworks ovat enää muisto vain, ja lisääkin sulkemisia ja potkuja näyttää olevan tulossa.

Toimittaja Jason Schreier kertoo Bloombergilla, että Xboxin pomojen palaveri olisi pidetty keskiviikkona, jossa Matt Booty hehkutti peliä Hi-Fi Rush, jonka tehnyt studio on siis nyt enää muisto vain.

Jason Schreierin mukaan Arkane Austinilla oli työn alla kaksi projektia (simulaatiopeli ja uusi Dishonored), ja Tango Gameworks oli työstämässä jatkoa Hi-Fi Rushille. Kumpikin firma oli palkkaamassa uutta väkeä projekteihinsa. Molemmat julkaisivat viime vuonna pelin, mutta että tuottoa ei saatu riittävästi. Tämä olisi ollut syynä sulkemiseen.

Xbox tarjoaisi Zenimax Studiosin eli The Elder Scrolls Onlinen tehneen studion joillekin työntekijöille mahdollisuutta lähteä vapaaehtoisesti. Potkuja on siis tulossa jatkossakin. Nyt katsellaan, miten käy id Softwaren (Doom Eternal) ja Ninja Theoryn (Senua's Saga: Hellblade II).

Halo Infinite

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä