Suomi
Gamereactor
uutiset
Middle-earth: Shadow of War

Middle-earth: Shadow of War hylkää mikromaksut

Isoja muutoksia tulossa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vuoden 2017 jälkipuolisko oli kuumaa vääntöä koskien mikromaksuja ja loot-laatikoita. Ennen kaikkea kaksi peliä muistetaan Star Wars Battlefront II:n ohella tästä jupakasta, ja ne ovat Middle-earth: Shadow of War ja Forza Motorsport 7. Viimeksi mainittu poisti mikromaksunsa hieman julkaisun jälkeen, ja nyt ensin mainittu on tekevä samoin.

Monolith on ilmoittanut poistavansa mikromaksut pelistään Middle-earth: Shadow of War. Palautteen mukaan mahdollisuus ostaa uusia örkkejä poistaa Nemesis-järjestelmän idean ja hauskuuden. Siksi Gold-valuutta ja War Chestit poistuvat pelistä kera Marketin. Kullan ostamisen mahdollisuus loppuu 8. toukokuuta, ja 17. heinäkuuta poistuvat loput kaksi muutakin mainittua ominaisuutta. Lisäksi tarinatilan Shadow Wars päivittyy selkeämmäksi. Mukaan lisätään myös uusia "skinejä", taitoja, päivityksiä ja niin edelleen.

Kaikki mainitut päivitykset ovat ilmaisia kaikille käyttäjille. Kuulostaa siis siltä, että peli muuttuu kokonaisuudessaan aika tavalla. Gamereactorin arvion pelistä voi lukea täällä.

Middle-earth: Shadow of War
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Shadow of War saa uuden laajennuksen

Shadow of War saa uuden laajennuksen

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Syyskuussa 2017 julkaistu Middle-earth: Shadow of War on ollut varsin onnistunut teos, jonka Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Julkaisun jälkeen peliin on tullut...Ladataan seuraavaa sisältöä