Suomi
Gamereactor
uutiset
Deadrop

Midnight Society lopetti yhteystyön Dr Disrespectin kanssa verkossa levinneiden syytösten jälkeen

Suoratoistaja on taas otsikoissa muutama vuosi sitten tapahtuneen jupakan seurauksena.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Muutama vuosi sitten suoratoistaja Guy "Dr Disrespect" Beahm joutui erikoiseen tilanteeseen. Twitch irtisanoi yhteistyön hänen kanssaan kesken lähetyksen, eivätkä syyt koskaan yksiselitteisesti selvinneet. Dr Disrespect katosi maan alle muutamaksi kuukaudeksi, ja sitten meno taas jatkui.

HQ

Muutama päivä sitten Twitchin entinen työntekijä Cody Conners julkaisi Twitterissä eli X-palvelussa, että ilmeisesti eräs korkean profiilin suoratoistaja jäi kiinni käytettyään Twitchin nyt jo poistunutta Whispers-järjestelmää. Tämä korkean profiilin suoratoistaja olisi käyttänyt järjestelmää seksuaalissävytteisten viestien lähettämiseen alaikäiselle. Korkean profiilin suoratoistaja olisi yrittänyt järjestää tapaamista alaikäisen kanssa TwitchCon-tapahtuman humussa.

Dr Disrespectiä ei mainita nimeltä, mutta toki kansa sosiaalisessa mediassa löysi viittauksen kohteen, tai ainakin koki löytäneensä.

Dr Disrespect kommentoi asiaa X-palvelussa todeten, ettei tehnyt mitään väärää. Asia on käsitelty ja homma hoidettu. Mitään laitonta ei tapahtunut.

"I didn't do anything wrong, all this has been probed and settled, nothing illegal, no wrongdoing was found, and I was paid."

Dr Disrespect oli perustamassa pelinkehittäjä Midnight Societya, joka on nyt lopettanut kaiken yhteyden suoratoistajan kanssa.

"We assumed his innocence and began speaking with parties involved. And in order to maintain our principles and standards as a studio and individuals, we needed to act.

"For this reason, we are terminating our relationship with Guy Beahm immediately."

Dr Disrespect piti aiheesta suoratoistolähetyksen, ja kertoi olevansa väsynyt ja loppuun palanut sosiaalisen median vuoksi. Lisäksi hän sanoi, että "ehkä on aika ratsastaa auringonlaskuun".

Aika näyttää, päätyvätkö syytökset jonkinlaiseen tutkintaan.

Deadrop

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä