Suomi
Gamereactor
lifestyle

Miehet saavat yhä enemmän plastiikkakirurgiaa vatsalihaksilleen

Väärennetty six pack voi olla yleisempi kuin luulet.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Äskettäin käsittelimme, että miehet saavat yhä enemmän leukakirurgiaa pyrkiessään giga chadiksi. Näyttää siltä, että se ei ole ainoa leikkaus, jonka miehet ovat valmiita parantamaan ulkonäköään.

GQ puhui tohtori Daniel Markmannin, plastiikkakirurgin kanssa, joka on asiantuntija six pack-etsauksessa, prosessissa, joka poistaa tehokkaasti miehen viimeisen kerroksen vatsarasvaa antaakseen hänelle enemmän chiselled-ilmeen. Hänen asiakaskuntansa on nyt 30% miehiä, ja leikkaukset, joihin he menevät, ovat enimmäkseen parantamaan vatsalihastensa ulkonäköä.

Tohtori Gregory Lakin valaisi myös sitä, että myös julkkikset saavat tämän menettelyn. Hänen potilaisiinsa kuuluu kuulemma näyttelijöitä, tanssijoita, laulajia, malleja ja paljon muuta, mutta ilmeisesti hän ei voinut paljastaa lisätietoja näistä asiakkaista.

Kaikki, jotka saavat ab-parannuksen, eivät ole julkkiksia, mutta saadaksesi sellaisen, ilmeisesti sinun on jo oltava melko hyvässä kunnossa, ja sinun on kyettävä säilyttämään tämä muoto säilyttääksesi chiselled-ilmeen.

Tämä on mainos:
Miehet saavat yhä enemmän plastiikkakirurgiaa vatsalihaksilleen


Ladataan seuraavaa sisältöä