Suomi
Gamereactor
lifestyle

Mies kouluttaa kameroita karkottamaan kettuja

Tämä Ison-Britannian asukas kyllästyi niin paljon kettuihin, mäyriin ja puutarhansa likaantumiseen, että hän koulutti kameransa hankkiutumaan niistä eroon.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ketut, mäyrät, kanit, voi minun! James Milward Surreyssa, Englannissa, oli niin kyllästynyt näkemään nämä otukset puutarhassaan yöllä ja sotkemaan sen, että hän päätti ottaa asiat omiin käsiinsä.

Erityisesti hän koulutti Ring-kameransa havaitsemaan ketun tai mäyrän melko hyvällä tarkkuudella. Sitten, kun he olivat löytäneet kohteensa, päästettiin korkeataajuinen melu, joka lähetti vierailijat matkalle.

Milward on kutsunut laitettaan nimellä Furbinator 3000, ja se on osoittautunut tehokkaaksi tavaksi pitää puutarha puhtaana. "Aluksi se tunnisti mäyrän sateenvarjoksi", hän sanoi. "Tein hienosäätöä ja siitä tuli pesuallas tai karhu, jos olin onnekas. Aika mahtava epäonnistuminen."

Nämä ultraäänipelotteet eivät kuitenkaan ole täysin vaarattomia, ja RSPCA on vastustanut niitä toteamalla, että "tällaisten ultraäänilaitteiden tuottamat melutasot ovat todennäköisesti vastenmielisiä joillekin eläimille, mikä voi aiheuttaa heille epämukavuutta, pelkoa ja / tai kipua ja ennustaa yksilön vaste on vaikeaa."

Tämä on mainos:

Milward tunnustaa tämän, mutta halusi inhimillisemmän tavan pitää puutarhansa ja lapsensa turvassa.

Kiitos, BBC.

Mies kouluttaa kameroita karkottamaan kettuja
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä