Suomi
Gamereactor
lifestyle

Mies onnistuu saamaan krokotiilin leuat pois päästään hyökkäyksen jälkeen

Pelkkä voima pelasti hänet olemasta crocin lounas.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Suolaisen veden krokotiilin hyökkäys on jättänyt 51-vuotiaalle Marcus McGowanille haavoja sen jälkeen, kun leuat puristuivat hänen päähänsä.

Hyökkäys, joka tapahtui eksklusiivisessa lomakohteessa Queenslandissa, Australiassa (koska missä muualla se olisi?) noin 28 km: n päässä Haggerstonen saarelta lähellä Cape Yorkia. McGowania purtiin takaapäin, ja aluksi hän luuli hain hyökänneen hänen kimppuunsa.

Kun hän kurkotti ympäriinsä, hän tajusi, että se oli krook, joka puristui hänen päähänsä, ja hän onnistui vivuttamaan sen leuat auki juuri tarpeeksi pitkälle saadakseen päänsä ulos. Croc yritti uudelleen, mutta McGowan onnistui työntämään sen pois tällä kertaa saaden toisen pureman käteensä.

Uskotaan, että krokotiili oli nuori (tai ehkä se otti jonkinlaisen rikkaiden vastaisen asenteen, kun otetaan huomioon, että McGowanin lomakeskus maksoi yli 4,000 puntaa yöltä), koska vaikka krokotiilit ovat yleisiä Australiassa, niiden hyökkäykset ovat vähemmän.

Tämä on mainos:

Queenslandin ympäristöministeriön mukaan suolaisen veden krokotiilin jäljittäminen voi olla vaikeaa, koska ne matkustavat kymmeniä kilometrejä päivässä. Tänä vuonna metsänvartijat ovat joutuneet ampumaan krokotiilin, joka hyökkäsi miehen kimppuun ja söi hänen koiransa, ja kadonneen henkilön jäännökset on löydetty valtavasta krokotiilista.

Parasta siis välttää Queenslandin vesiä.

Kiitos, BBC.

Mies onnistuu saamaan krokotiilin leuat pois päästään hyökkäyksen jälkeen
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä