Suomi
Gamereactor
lifestyle
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Mies saa neljän kuukauden vankeustuomion kantaessaan mestarimiekkaa julkisesti

Mutta vain kuuden tuuman kopio eikä täysimittainen versio.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jumala varjelkoon Ganondorfia hyökkäämästä Warwickshireen lähiaikoina, sillä paikalliset viranomaiset ovat pidättäneet ja vanginneet paikallisen Master Sword sankarin.

Kuten Warwickshiren poliisi on vahvistanut, 48-vuotias Anthony Bray on pidätetty ja hänelle on annettu neljän kuukauden pituinen vankeusrangaistus Master Sword kopion kantamisesta julkisesti. Tämä ei kuitenkaan ollut täysimittainen versio kuuluisasta aseesta, koska se oli sen sijaan kuuden tuuman kopio, jossa oli terä, joka voitiin avata napin painalluksella.

Paikallinen poliisi sai tiedon tilanteesta 8. kesäkuuta 2024, kun Bray havaittiin kävelemässä Nuneatonin ympärillä määrittelemätön esine kädessään, joka kuulusteluissa vahvistettiin laittomaksi teräaseeksi. Bray totesi, että esine oli "fidget toy", jota hän käytti pitääkseen kätensä kiireisinä ja että hän "ei olisi käyttänyt sitä aseena".

Kersantti Spellman Patrol Investigations Unit sanoi: "Meillä on nollatoleranssi teräartikkeleille julkisesti, ja Bray on törmännyt tähän. On mahdollista löytää fidget-leluja, jotka eivät ole kuuden tuuman teriä. On mahdollista olla kävelemättä kadulla pitäen niitä edessäsi. Jos Bray olisi ollut hieman itsetietoisempi, hän olisi voinut välttää kontaktin meihin kokonaan."

Tämä on mainos:

Bray sai tapauksesta myös 154 punnan sakon.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä