Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Mikrofoni, jonka Cardi B heitti tuulettimelle, myydään eBayssa 100 000 dollarilla

Tuotetta pidetään osana "hip hop -häpeää".

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Heinäkuun lopulla räppäri Cardi B levisi jälleen virukseen, koska hänet kuvattiin heittämässä mikrofonia tuulettimelle, kun he roiskuttivat juomansa esiintyjälle. Räppäriä tutkittiin pian sen jälkeen akun suhteen, mutta menettely ei edennyt mihinkään ja siitä luovuttiin pian tapauksen perusteellisen tarkastelun päätyttyä.

Nyt kun tämä tapaus on kirjoissa, Scott Fisher, äänituotantoyhtiön omistaja, joka toimitti laitteita räppärin keikalle tapahtumapäivänä, on onnistunut saamaan käsiinsä mikrofonin, jonka Cardi B heitti ja on ruoskinut sen eBayssa huikealla 100 000 dollarilla.

Myynti ei myöskään mene Fisherin taskuihin, koska hän on ilmoittanut, että mikrofonin myymät rahat jaetaan kahden hyväntekeväisyysjärjestön kesken, jotka ovat Friendship Circle Las Vegas ja Wounded Warrior Project.

Fisher totesi, että hän odotti saavansa muutaman tuhannen dollarin mikrofonista, mutta ei odottanut, että siitä tulisi niin haluttu kuin se on ollut.

Tämä on mainos:
Mikrofoni, jonka Cardi B heitti tuulettimelle, myydään eBayssa 100 000 dollarilla

Kiitos, Sky News.Ladataan seuraavaa sisältöä