Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Miksi ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4070 SUPER on täydellinen päivityskortti

Asus TUF on niitä parhaita tapoja päivittää Nvidia RTX 40 -sarjan näytönohjaimeen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Modernit pelit ovat alati vaativampia, ja nopea ruudunpäivitys on suorastaan minimivaatimus monessa pelissä. Siksi tarvitaan uusi näytönohjain, joka ei tyhjennä pankkitiliä eikä tee myönnytyksiä sen enempää suunnittelussa kuin jäähdytyksessäkään.

Gamereactor on tehnyt videon, jossa näytetään kuinka helppoa on asennus, ja millaisia parannuksia voi odottaa.

HQ

Uuden näytönohjaimen asentaminen valmiiseen järjestelmään käy kahdella ruuvilla ja muutamalla napsauksella, ja siinä kaikki. Ja mikä sitten kannattaisi valita? Asus TUF -sarjan Nvidia RTX 40 -sarjan näytönohjaimilla saa täydellisen sekoituksen laatua, ulkonäköä, hintaa ja pitkäaikaista luotettavuutta.

TUF-sarja on vankasti rakennettu näytönohjain sotilastason komponenteista, joiden ytimessä on GPU-siru metallisessa kehikossa kolmen suuren puhaltimen kanssa. Näin tuotetaan riittävä jäähdytys, ja samalla minimaalinen melu. Niille jotka haluavat enemmän, on aina olemassa mahdollisuus ylikellotukseen, sillä näytönohjaimen jäähdytys on tehty tarjoamaan juuri se mahdollisuus.

Kaikki edellä mainittu tarvitaan parhaiden olosuhteiden saavuttamiseksi, ja apuna ovat vaikuttavat ohjelmistoratkaisut, kuten Nvidia DLSS 3.5, erittäin kehittynyt tekoälyvahvisteinen järjestelmä (joka oli olemassa jo kauan ennen kuin tekoäly nousi yleiseen tietoisuuteen). Teknologia paitsi parantaa kuvanlaatua, myös laskee uusia kuvia analysoimalla kahta kuvaa luoden siihen väliin sen, mitä luoda pitää lennossa. Seurauksena on nopeampi ruudunpäivitys.

Mukana on jopa oma erillinen laitteisto järjestelmän latenssin vähentämiseksi unohtamatta muita erityisiä prosessoriytimiä laskuihin (pelin sisäiset varjot, valaistus, valon heijastukset pinnoilta). Toisin sanoen laitteisto osaa erottaa erilaiset materiaalit, heijastavat pinnat ja -kulmat huolimatta siitä, että kaikki on puhtaasti digitaalista. Näin luodaan vaikuttava visuaalinen kokemus. Kun katsoo verkkoselaimella videota, Nvidian näytönohjain parantaa kuvaa, poistaa kuvan virheitä ja tekee videosta tarkemman ja selvemmän.Ladataan seuraavaa sisältöä