Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Minecraft

Minecraft 1.0 julkaistiin

Se on virallista nyt

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Minecraft on nyt pitkällisen kehitystyön jälkeen julkaistu MineConin yhteydessä Las Vegasissa. Peli on iso jo ilmestyessään, sillä julkaisuun mennessä sen oli ostanut jo 4 113 807 ihmistä. Peliin kirjaudutaan sisään verkon välityksellä 241 920 000 kertaa kuukaudessa, joka on noin 1 000 kirjautumista tunnissa. Kun 1.0 julkaistiin, vauhti nousi toviksi 4 000 kirjautumiseen sekunnissa, joka epäilemättä teki jännää palvelimille.

Minecraft

Minecraftin kehitys jatkuu vielä tästäkin eteenpäin, mutta Mojangilla on työn alla Oxeyen kanssa myös toinen samanlaista kehitysmallia noudattava projekti, Cobalt. Kyseinen sivusta kuvattu toimintapeli tulee pelaajien ennakko-ostettavaksi jo alfa-vaiheessa, ja nämä aikaiset asiakkaat saavat siihen kaikki päivitykset, ja lopussa valmiin pelin samaan halpaan hintaan. Pelin aikataulusta ei ole vielä tarkemmin ilmoitettu, mutta sen alfaa odotetaan seuraavan kuuden kuukauden aikana.

Minecraft

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Minecraft: Xbox 360 EditionScore

Minecraft: Xbox 360 Edition

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Minecraft on kaivanut tiensä vihdoin konsolille. Tero teki kaivoksissa pitkää päivää arviodakseen XBLA-uutuuden.

MinecraftScore

Minecraft

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Minecraft on nyt virallinen, valmis ja julkaistu, mutta se onnistuu lunastamaan näistä titteleistä vain kaksi.Ladataan seuraavaa sisältöä