Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Minecraft

Minionit tunkeutuvat Minecraftiin uudessa lisäsisältölaajennuksessa

Pelaa Grun hahmossa tullaksesi kaikkien aikojen kovimmaksi superkonnaksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Minecraftille ei ole uusi asia tehdä yhteistyötä suosittujen franchising-yhtiöiden kanssa, ja nyt on tullut aika uudelle kumppanuudelle. Tällä kertaa ne ilkeät/ihanat (riippuen keneltä kysyt) kätyrit tunkeutuvat Minecraftiin yhdessä Grun kanssa juhlimaan Minions: The Rise of Grun ensi-iltaa.

Virallisessa kuvauksessa lukee näin:

"Pelaamalla Gruna, sinun tehtäväsi on tulla suurimmaksi ja ilkeimmäksi superpahikseksi, ja sen tehdäksesi sinun on kerättävä vempaimia, kätyreitä ja rohkeuttasi kohdata Vicious 6. Tämä ryhmä sisältää joukon superroistoja, jotka eivät ole innoissaan yrityksistäsi tulla heidän reviirilleen. Kun kierot suunnitelmasi muotoutuvat, on sinun täytettävä ns. konna-mittarisi hiipimällä, kilpailemalla ja ohjaamalla kätyreitäsi yhä ovelammin ennen kuin kohtaat vihollisesi viimeisessä, tulisessa välienselvittelyssä. Jos luulet tietäväsi mitä seuraavaksi tapahtuu, pidä kiinni plasmahyytelölaukaisijoistasi, sillä kohtaat nyt Vicious 6:n aivan ennennäkemättömällä tavalla!"

Jos tämä kuulostaa mielestäsi hauskalta, siirry sivulle Minecraft Marketplace hankkiaksesi DLC:n ja aloittaaksesi urasi kauheimpana konnana, jonka maailma on koskaan tuntenut. Jos todella rakastat Minioneja, mutta et halua ostaa tätä uutta laajennusta, saat myös ilmaisen pelin sisäisen Minion-hupparin, joka odottaa sinua pukuhuoneessa.

Minecraft

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Minecraft: Xbox 360 EditionScore

Minecraft: Xbox 360 Edition

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Minecraft on kaivanut tiensä vihdoin konsolille. Tero teki kaivoksissa pitkää päivää arviodakseen XBLA-uutuuden.

MinecraftScore

Minecraft

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Minecraft on nyt virallinen, valmis ja julkaistu, mutta se onnistuu lunastamaan näistä titteleistä vain kaksi.Ladataan seuraavaa sisältöä