Suomi
Gamereactor
laitearviot

Mobvoi TicWatch 5 on oikein kelpo älykello

Tässä on kello sellaiselle, joka on WearOS:n ystävä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

iPhonen käyttäjä, joka ostaa silloin tällöin uuden Apple Watchin, saattaa olla hieman niin sanotusti ulapalla homman nimestä. Google aloitti yhteistyön Samsungin kanssa, minkä seurauksena Galaxy Watch -mallisto sai WearOS 3:n yksinoikeuden. Tuo aika on nyt ohi, mutta ne kilpailijat eivät voi tarjoilla käyttäjille esimerkiksi Google Assistantia. Sen saa ainoastaan Samsungin ja Googlen omassa Pixel Watchissa. Mobvoi tarjoilee nyt TicWatch 5 Pro'n, jossa siis ei ole Google Assistantia, mutta WearOS 3 kuitenkin.

HQ

TicWatch 5 Pro'ssa on se uusin WearOS-päivitys yhdistäen Qualcommin Snapdragon W5+ Gen 1 -alustan, 2 GB RAMia ja 32 GB sisäistä tilaa. Vaikuttavia lukuja siis, joten kello toimii kaikissa tilanteissa nopeasti tehden kaiken sen, mitä tehdä pitää. 1,43" 466x466 AMOLED-paneeli on Gorilla Glassin suojaama, ja on riittävän kirkas toimiakseen suorassa auringonvalossa. AMOLED-paneelin ohella mukana on toissijainen ULP-näyttö, joka on aina päällä. Se näyttää ajan, askeleet, päivämäärän, akun keston ja muita tarpeellisia tietoja käynnistämättä lainkaan sitä varsinaista näyttöä. 628 mAh akku tarjoilee virtaa 80-85 tunnin ajan, eli minulla hieman yli kolme päivää. Ja tämä siis tarkoitti kolmen päivän täysimittaista käyttöä Google Homen, Spotifyn ja Google Fitin kera.

Ohjelmisto on suoraviivainen WearOS 3, mikä on hieno juttu, jos on valmis hieman siistimään näkymää ensin. Mobvoi lataa mukaan heti 15 omaa sovellustaan, jotka on mahdollista poistaa kokonaan. Sovelluksien korvaaminen Googlen ja muiden valmistajien sovelluksilla vaatii oman aikansa.

Osa WearOS-toiminnoista ei toimi niin kuin pitäisi, ja sen on oltava Googlesta johtuvaa. Google Play Storen käynnistäminen vaatii aina muutaman yrityksen. Ohjelmiston toimintavakaus on kuitenkin aina erittäin hyvä.

TicWatch Pro 5 loistava älykello, jota voi huoletta suositella jokaiselle, jolla ei ole iPhonea. Ja kaiken lisäksi hintakin on kohdallaan. Rahoilleen saa vastinetta.

Tämä on mainos:
Mobvoi TicWatch Pro 5
Mobvoi TicWatch Pro 5
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä