Suomi
Gamereactor
uutiset
Mortal Kombat X

Mortal Kombat X saa tänään ilmaisen keskiaikaisen lisärin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Mortal Kombat X -pelaajille on tänään tiedossa ilmainen ladattava lisäri. Netherrealm Studios julkaisee PS4:lle ja Xbox Onelle DLC-paketin nimeltään Medieval Pack, joka sisältää nimensä mukaisesti keskiaikaista tyyliä uusien asujen muodossa. Tiedossa on "skinit" muun muassa Kahn, Kung Jin ja Ferra & Torr -hahmoille.

Medieval Pack ei ole näillä näkymin tulossa PC:lle, mikä aiheuttikin viime viikolla ärtymystä kehittäjää kohtaan Twitterissä. Netherrealm Studios ilmoitti nimittäin jo alkuvuodesta, ettei Mortal Kombat X:ää enää tueta PC:llä, eikä muun muassa uusi Mortal Kombat XL ole tulossa PC:lle. Mortal Kombat XL ilmestyy PS4:lle ja Xbox Onelle perjantaina 4. maaliskuuta.

Mortal Kombat X

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Mortal Kombat XLScore

Mortal Kombat XL

ARVIO. Kirjoittaja Joni Eriksson

Ekstrasuurikokoinen Mortal Kombat tarjoaa lisärit ja pääpelin yhdessä paketissa - ei muuta.

8
Mortal Kombat XScore

Mortal Kombat X

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Mortal Kombat X on sarjan ehdotonta parhaimmistoa tarjoten helposti lähestyttävän mutta monipuolisen taistelusysteemin ja tuhottomasti tekemistä.

0
Mortal Kombat X on myynyt yli 11 miljoonaa

Mortal Kombat X on myynyt yli 11 miljoonaa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Mortal Kombatin isä Ed Boon on kertonut Game Informerille, että vuonna 2015 julkaistu Mortal Kombat X on myynyt yli 11 miljoonaa kappaletta, joka on sarjan ennätys tähän...Ladataan seuraavaa sisältöä