Suomi
Gamereactor
uutiset
Mortal Kombat X

Mortal Kombat XL -megapainos ilmestyy maaliskuussa, PC jää ilman

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Warner Bros. Interactive Entertainment paljasti eilen, että Mortal Kombat X:stä julkaistaan maaliskuussa uusi painos, joka yhdistää samoihin kansiin sekä kaiken julkaistun lisäsisällön. Se pitää siis sisällään Kombat Pack 1:n ja 2:n sekä lukuisia skin-paketteja.

Kombat Pack 2 sisältää Xenomorphin Alien-elokuvista, Leatherfacen The Texas Chainsaw Massacresta ja Triborg sekä Bo'Rai Cho -hahmot. Ensimmäisessä Kombat Packissa nähtiin viime vuonna Predator, Jason Voorhees, Tremor ja Tanya.

Mortal Kombat XL ilmestyy Euroopassa 4. maaliskuuta PS4:llä ja Xbox Onella. Harmittavasti PC:lle painosta ei ole tulossa. PC-pelaajat jäävät myös paitsi Kombat Pack 2:sta.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Mortal Kombat XLScore

Mortal Kombat XL

ARVIO. Kirjoittaja Joni Eriksson

Ekstrasuurikokoinen Mortal Kombat tarjoaa lisärit ja pääpelin yhdessä paketissa - ei muuta.

8
Mortal Kombat XScore

Mortal Kombat X

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Mortal Kombat X on sarjan ehdotonta parhaimmistoa tarjoten helposti lähestyttävän mutta monipuolisen taistelusysteemin ja tuhottomasti tekemistä.

0
Mortal Kombat X on myynyt yli 11 miljoonaa

Mortal Kombat X on myynyt yli 11 miljoonaa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Mortal Kombatin isä Ed Boon on kertonut Game Informerille, että vuonna 2015 julkaistu Mortal Kombat X on myynyt yli 11 miljoonaa kappaletta, joka on sarjan ennätys tähän...Ladataan seuraavaa sisältöä