Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

Mouz lainaa Brollania Ninjoilta Pyjamassa

Organisaatio on tuonut veteraanilahjakkuuksia Counter-Strike-tiimiinsä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Saksalainen esports-organisaatio Mouz on ilmoittanut tehneensä sopimuksen Ninjas in Pyjamas kanssa Ludvig "Brollan" Brolinin tuomisesta aktiiviseen kokoonpanoonsa. Kauppa ei ole täydellinen hankinta, vaan yksinkertaisesti laina lähitulevaisuudessa, mikä tarkoittaa, että on hyvin todellinen mahdollisuus, että näemme Brollanin takaisin NIP-paidassa myöhemmin.

Tämä päätös tuoda Brollan Mouziin merkittävämmällä pohjalla tuli sen jälkeen, kun pelaaja toimi varamiehenä viime vuoden lopulla Abu Dhabin turnauksessa. Epäilemättä jos Brollanista tulee keskeinen osa Mouz-tiimiä, käydään keskusteluja siitä, että lainahankinnasta tehdään pysyvä.

Puhuessaan Mouziin liittymisestä Brollan totesi: "Tavoitteeni vuodelle 2024 on, että haluan yrittää olla jälleen huipulla yksittäisenä pelaajana ja myös voittaa pokaaleja joukkueen kanssa. Tiedän, että se tulee olemaan vaikea tehtävä, mutta haluan todella, että olemme haastajajoukkue mestaruudesta. MOUZ on erittäin hyvä joukkue ja haluan auttaa heitä pysymään huipulla."

Näemme Mouzin seuraavan kerran tositoimissa PGL Major Copenhagen -karsinnoissa ensi viikolla.

Counter-Strike 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä