Suomi
Gamereactor
lifestyle

Mr Brightsidesta tulee suurin kappale, joka ei ole koskaan noussut listojen kärkeen Isossa-Britanniassa

Killersin hitti on ohittanut Oasiksen Wonderwallin ennätyksellisesti.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

The Killers ' Mr Brightside pidetään hieman epävirallisena kansallislauluna Yhdistyneessä kuningaskunnassa, koska kaikki maassa näyttävät tuntevan kappaleen, ja jokainen pubi, baari ja klubi pyrkii soittamaan kappaletta jossain vaiheessa useimpina iltoina. Riippumatta siitä, mihin käännyt, Mr Brightside ei yleensä ole liian kaukana, mutta tästä häpeällisyydestä huolimatta kappale ei ole koskaan ollut listan kärjessä maassa.

Itse asiassa sen numero 1-less historia Isossa-Britanniassa on nähnyt siitä uuden ennätyksen haltijan. 20-vuotisjuhlansa kunniaksi Official Charts Company on vahvistanut, että Mr Brightside on nyt Ison-Britannian kaikkien aikojen suurin single, joka ei ole koskaan saavuttanut sijaa 1, ottaen ennätyksen Oasis ' Wonderwall.

Yhtiön tiedot väittävät, että kappale on niin suosittu Isossa-Britanniassa, että se on itse asiassa nyt maan kaikkien aikojen kolmanneksi suurin kappale, mikä kun otetaan huomioon tämä ja se on uskomaton 408 peräkkäisen viikon juoksu ja lasketaan (hieman alle kahdeksan vuotta) listoilla juuri nyt, se, että kappale ei ole koskaan noussut huipulle, on todella hämmästyttävää.

The Killers kommentoi tätä hullua levyä toteamalla: "Kiitos paljon kaikille faneillemme siitä, että teitte Mr. Brightsidesta kaikkien aikojen kolmanneksi suurimman kappaleen Isossa-Britanniassa ja suurimman koskaan kappaleen, joka ei ole saavuttanut sijaa 1; ei ainakaan vielä!"

Tämä on mainos:
Mr Brightsidesta tulee suurin kappale, joka ei ole koskaan noussut listojen kärkeen Isossa-Britanniassa


Ladataan seuraavaa sisältöä