Suomi
Gamereactor
laitearviot

MSI Infinite A

MSI tarjoilee jälleen yhden kokonaisratkaisun niille, jotka haluavat pelata PC:llä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Niin sanottujen valmiiden peli-PC-koneiden kysyntä on viime vuosina kasvanut. Viimeisen muutaman viikon ajan olen pelannut MSI:n uusimmalla luomuksella, ja lyhyesti sanottuna suunnittelunsa puolesta se on hieno vehje. Ulkoisesti kulmikas ja futuristinen muotoilu yhtyy muokattavaan sisukseen ja runsaisiin käyttöominaisuuksiin. Edessä on lukuisia erilaisia USB-paikkoja, ja takana on HDMI-paikan ohella lisääkin USB-röörejä. Mukana on tietysti myös paikat äänentoistolaitteiden kiinnitykselle. Kotelo tuo Tron-tunnelmia, sillä joitakin sisuksien osia voi vaihtaa mielensä mukaan.

HQ

Laitteen pohjana on toiminut Core Frozrin osat, ja siksi koko kone on punainen. Sisus on jaettu kolmeen osaan. Yksi on virtalähteelle, toinen grafiikkakortille ja kolmas emolevylle tykötarpeineen. Ratkaisun ansiosta Infinite A ei ole yhtä herkkä ottamaan vahinkoa, koska osat toimivat toisistaan riippumatta. Kotelo on nimeltään Silent Storm 3, ja nimensä mukaisesti äänieristys on hyvin tehty. Meteli on 40 dB:n luokkaa, joka on enemmän kuin kohtuullinen lukema.

MSI Infinite A Gaming

Kaikkeen pääsee helposti käsiksi, ja mukana tulee myös päheä työkalusetti. Infinite A:n mukana on tietysti myös valikoima ohjelmistoja masiinan äänentoiston, verkkotoimintojen ja grafiikan optimoimiseksi.

Testattu Infinite A maksaa vajaa 1500 euroa, ja sillä saa i7-700-prosessorin, B250 Intel -chipsetin, 16GB DDR4 RAM, 256M.2 SSD disk ja 2TB SATA -kovalevyn. Laitteessa on Nvidia GTX1070 -kortti ja 550 watin sisäinen virtalähde. Myös WLAN ja Bluetooth 4.2 ovat paikoillaan. Hinta on varsin kohtuullinen sisukalut huomioiden. Kone on tehty monivuotista käyttöä ajatellen, jossa käyttäjä itse ei tee päivityksiä (ainakaan suoranaisesti).

Tämä on mainos:
MSI Infinite A Gaming

Modernit laitteet ovat paljolti riippuvaisia CPU:sta ja RAMista. Testeissä Infinite A pärjäsi hyvin.

Tulokset olivat seuraavat:
Sky diver: 34759
Fire strike: 15163
Fire Strike Extreme: 8088
Fire strejk Ultra 4373
Tid Spy: 5835

Toisin sanoen tehoa pelien pyörittämiseksi lukemissa 1440p kyllä on, mutta 4K on laitteelle hieman liikaa. Kone on suorituskyvyltään oikein pätevä, jos ei odota pelaavansa Battlefieldia 4K:n lukemissa.

Tämä on mainos:
MSI Infinite A Gaming

Mukaan testiin pääsi myös osa MSI:n lisälaitteista. Esimerkiksi Interceptor DS B1 on loistava pelihiiri niille, jotka eivät halua käyttää runsaasti rahaa. Hiiressä on kahdeksan pientä painoa, joilla painopistettä voi muuttaa. Matto MSI Sistorm tulee myös Infinite A:n mukana, ja se on hiiren lailla oikein kelpo tuote.

Näyttö tulee MSI Optixilta, ja tottelee nimeä G27C. 27 tuuman koko 1440p-resoluutiolla on tänä päivänä aika vähän. Ohjainpaneeli on Samsungin tekemä, ja värien säädöt sun muut toimivat hyvin. Näyttö on tehty vankaksi, ja siinä on metallia kaikissa tärkeissä paikoissa. Näyttö on kaareva mallilla R1800, josta näyttää tulleen standardi kaareville näytöille.

MSI Infinite A GamingMSI Infinite A Gaming

Näppäimistö on nimeltään Interceptor DS4200. Se toimii hienosti, tuntuu hyvältä käyttää ja rannetuki on oikeassa paikassa. Mukana tulee kuulokemikrofoni mallia DS 502, joka kaikkien muiden MSI-tavaroiden lailla on mustaa ja punaista muovia. Äänenlaatu on hyvä, ja kaikki lisälaitteet toimivat hyvin toistensa kanssa. Varsinkin kuulokemikrofoni onnistuu tekemään vaikutuksen.

MSI Infinite A GamingMSI Infinite A Gaming

MSI:n laitepaketti on hinta-laatusuhteeltaan erittäin varteenotettava kokonaisuus. Infinite A on hyvä valinta niille, jotka etsivät valmista pelitietokonetta.

09 Gamereactor Suomi
9 / 10
+
Muotoilu, laadukkaat komponentit, hyvä suorituskyky, kivat lisälaitteet
-
Ei saavuta täyttä 4K:ta, hieman muovinen
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä