Suomi
Gamereactor
laitearviot

MSI Nightblade MI3

Söpö minimasiina sopii hyvin pelaamiseen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

MSI Night Blade MI3 ei ole koolla pilattu. Pääasiassa se näyttää tavalliselta PC:ltä, johon on ammuttu Itse ilkimys -elokuvan kutistussäteellä. Muotoilu on tarkoituksella tehty siten, että lopputulos muistuttaa minikokoista PC-konetta: mitat ovat 12,8 cm X 34,2 cm X 26,8. Pienen fyysisen koon ohella sisukset ovat MI2-version päivitettyjä versioita. Pohjassa oleva kantokahva on vankkaa tekoa. Käynnistysnappi on sivulla eikä mitenkään erityisen helpossa paikassa.

HQ

Testattu kokonaisuus koostui GTX1060-grafiikkakortista, 6 GB RAM, yksi i5-7400 Intel CPU, 16 GB DDR4 RAM, 128 GB M.2 SSD ja 1 teratavun SATA-kovalevy, DVD-asema, Bluetooth, Dual Band -wifi ja käyttöjärjestelmänä Windows 10. Kokonaisuudella on hintaa vajaan 1300 euron verran. Halvemmassa versiossa on 8 GB RAM ja 3GB GTX1060 For Honor -pelikoodin kera. Komeus painaa vain 6,4 kiloa. Laitetta markkinoidaan VR-valmiina, mitä se tietysti onkin. Edessä on paikat niin HDMI-piuhalle kuin kuulokkeillekin ja USB-portti (3.1 ja 2.0).

Tilaa laajennuksille on, joskaan ei kovinkaan paljoa. RAMia tai SSD-päivitystä halajavien kannattaa ensin katsoa Youtubesta ohjeita, tai vaihtoisesti pyytää osaavaa kaveria avuksi. Emolevyn pohjana on B250, ja grafiikkakortti on MSI:n omaa Gamig X -sarjaa. Jäähdytysjärjestelmä on MSI:n Silent Storm, ja se toimii hyvin. Metelitaso liikkui 12-33 dB:n luokassa, eikä lämpötila noussut yli 25 asteen. Tämä on vaikuttava suoritus näin pienikokoiselta laitteelta.

Äänet tuottaa Nahimic 2 -ohjelma ja kuten tavallista MSI:n stereoulostulossa on oma vahvistinsirunsa. Kaikkea ohjataan MSI:n omalla Gaming Center -sovelluksella. Verkkoliikenteen suojaa WTfast, joskin käyttöoikeutta on vain kahdeksi kuukaudeksi. Kuori on teräsvahvisteinen, mikä tekee laitteesta vankan. Takana on kaksi USB 2.0 -porttia ja peräti neljä 3.1 Type A -porttia. Mukana on myös HDMI ja DisplayPort, viisi äänikanavaa, SPDIF (optical), Lan- ja PS / 2 -portti.

Entä sitten suorituskyky?

Tämä on mainos:

Time Spy: 4091
Fire Strike ultra: 3012
Fire Strike eXtreme: 5591
Fire Strike: 10140
Sky Diver: 23506

Total War: Warhammer (ultra): 79.2
The Division; High: 74.7 Ultra: 58.8

Päivittäisessä käytössä laite toimii hienosti, ja pieni koko on iso plussa helppokäyttöisyydessä. Ainoa huono puoli on pystyssä käytettävä optinen DVD-kelkka.

Kovalevyn aiheuttamaan mekaaniseen meteliin on vaikea vaikuttaa. Jollekin pehmeälle pinnalle masiinan asettaminen auttaa hieman. Sisukset ja pieni koko huomioiden MSI Nightblade MI3 on hinnoiteltu onnistuneesti.

Tämä on mainos:

Lopputuloksena saadaan vahvan yhdeksikön tuote. Tilaa muutoksille ei kauheasti ole varsinkaan kokemattomille PC-ihmisille, mutta jotain kuitenkin. Hieman enemmän olisi voitu kiinnittää huomiota äänenvaimennukseen, ja virtalähde olisi saanut olla 500-wattinen 350 watin sijasta.

MSI Nightblade Mi3
MSI Nightblade Mi3

09 Gamereactor Suomi
9 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä