Suomi
Gamereactor
laitearviot

MSI Prestige PS341WU

MSI tarjoaa halvemman vaihtoehdon Apple Display XDR:lle, mutta onko siinä ainesta?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Viime vuosina tietokoneiden markkinat ovat siirtyneet tarjoamaan laitteita niin sanotuille sisällöntuottajille, kuten Twitchin suoratoistajille, youtubettajille, instagrammaajille ja bloggareille. Moinen vaatii tehokasta PC-rautaa, ja sitä tarjoaa muun muassa MSI. Siksi arvioon otetaan nyt MSI Prestige PS341WU -näyttö, joka ei ehkä ole ihan suora kilpailija Apple Display XDR:lle, ja hintaa on vain neljäsosa.

HQ
MSI Prestige PS341WU

Näyttö on 34" IPS-paneeli, ja resoluutio on MSI:n terminologialla "5K2K", eli käytännössä 5120 x 2160 kuvasuhteella 21:9. Kirkkaus on 450 NITSiä, ja kontrasti 1200:1. Sitten kuitenkin vain 60 Hz, ja virkistystaajuus on 8 ms. Toisin sanoen videopelaamiseen näyttö ei ole paras mahdollinen. Kyseessä on kuitenkin maltillinen kultainen keskitie silloin, kun sisällöntuottaja etsii hyvää näyttöä työskentelyynsä. MSI Prestige PS341WU -näytöllä ei ole tarkoitus editoida Hollywood-elokuvia, mutta aloittelevalle kunnianhimoiselle videoiden tekijälle se kyllä sopii.

Näyttö ei ole ruma, mutta MSI on lainannut monia osatekijöitä pelinäytöistään, ja myy nyt tätä uutta näyttöä osana Prestige-mallistoaan. Näytössä on vankka metallinen jalka ja hyvä valikoima erilaisia liitäntämahdollisuuksia. Mukana on HDMIx2, DisplayPort 1.4 ja USB-C. Kivana yllärinä ovat USB 3.2 x2 ja SD-kortin lukija.

MSI Prestige PS341WU
Tämä on mainos:

Harmillisesti valikoiden käyttämiseksi on hyödynnettävä näytön takana olevaa ilotikkua. Edes yksinkertainen käyttöohjelma tekisi suuren eron, kuten vaikkapa kauko-ohjain. Hintaa on 1200 euroa, mikä on hyvä summa ottaen huomioon sen, mitä on tarjolla ja millaisilla rajoituksilla. MSI Prestige PS341WU on kuitenkin suora kilpailija LG:n 34WK95U:lle, jossa on Nano IPS -teknologia. Toisin sanoen varovainen suositus MSI Prestige PS341WU -näytölle.

07 Gamereactor Suomi
7 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä