Suomi
ARTIKKELI - SPONSOROITUA SISäLTöä

MSI Pro X670-P Wifi Showcase

MSI julkaisee X670-emolevyn, joka on suunnattu niin ammattilaisille kuin videopelaajille.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Useimmat emolevyt tavoittelevat sitä kovan luokan videopelaajan estetiikkaa. MSI on kuitenkin valinnut toisen, ammattimaisemman, suunnan uudella mallistollaan. Nyt on paljon vähemmän tarvetta RGB:lle, mutta sekin on tuettuna varmuuden vuoksi.

Pro X670-P Wifi on yhteensopiva tehokkaan AMD Ryzen 7000 -mallin CPU:n kanssa, ja tukee niin ylikellotusta kuin alijännitettäkin yhdessä ympäristöystävällisen teknologian kanssa. Toisin sanoen sähkönkulutus laskee tai muuttaa CPU:n tehomasiinaksi tarpeen mukaan.

Emolevyssä on kaikkia uusimmat ja moderneimmat MSI-ominaisuudet:

Vahvistetut PCIe-paikat, digitaalinen PWM ja kaksipuoliset M.2-paikat kera "dual 8-pin power connectoreiden" ja erillinen lämpölevy sirusetissä unohtamatta isoja mustia VRM:n lämpölevyjä ja runsasta lämpöpaikkojen soveltamista.

HQ

Mukana on yksi viidennen sukupolven Lightning NVMe -paikka, Wifi 6E, 2,5G LAN ja Lightning USB-C 20G. BIOS mahdollistaa helpon EXPO-ylikellotuksen graafisen käyttöliittymän avulla. Jos taas ei halua BIOSin kanssa toimia, voi monia asioita muuttaa ja säätää MSI Center -ohjelmistolla Windowsissa, jossa on mukana hyvin tunnettu MSI-ohjelmisto True Colourin, laiteseurannan ja profiilien asettamisen kera.

Ostamaan pääsee täältä.Ladataan seuraavaa sisältöä