Suomi
ARTIKKELI - SPONSOROITUA SISäLTöä

Muista, että voit voittaa käsintehdyn Ghostwire Tokyo -maskin

Uudella videolla näytetään, miten palkintona oleva maski tehtiin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Aloitetaan siitä tärkeimmästä asiasta. Maaliskuun 25. päivä Marc pelaa Ghostwire Tokyo -peliä livenä ja tuolloin annamme tämän uniikin, ainutlaatuisen, käsintehdyn Hannya-maskin palkintona yhdelle onnekkaalle voittajalle. Voi olla vain yksi - muuten se ei olisi uniikki. Esittelemme luonnollisesti maskin livelähetyksen aikana - se on todellinen taideteos.

Maskin voittaja on se, joka osaa antaa parhaan vastauksen tähän yksinkertaiseen kysymykseen:

Mitä tekisit, jos sinulla olisi 24 tuntia aikaa olla Tokiossa?

Valitsemme parhaat vastaukset alapuolella olevasta kommenttiosiosta, sillä maskeja on vain yksi. Kilpailu on avoin vain Suomen, Norjan, Ruotsin ja Tanskan laillisille kansalaisille ja maski postitetaan vain näiden maiden osoitteeseen, osoitteen viralliselle haltijalle. Aikavälillä 16.3.2022 - 8.4.2022 annetut vastaukset osallistuvat mukaan. Tuomaristo kokoontuu arvonta-ajan jälkeisellä viikolla ja valitsee parhaan vastauksen. Voittaja ilmoitetaan 14. huhtikuuta 2022.

Taiteilija Fabian Kjær-Thomsenia voi seurata Instgramissa.

Vielä mukana? On aika katsoa uudella videolla, miten maski tehtiin.

HQ
Muista, että voit voittaa käsintehdyn Ghostwire Tokyo -maskin

Alla lisätietoa siitä, miten itse peli toimii.

Japanilainen pelistudio Tango Gameworks toi markkinoille toimintaroolipelin, jossa taistellaan ensimmäisen persoonan näkymästä Tokion kaduilla. Ihmiset ovat kadonneet kuin tuhka tuuleen ja tehtävänäsi on ottaa asioista selvää. Apunasi ovat superkyvyt ja haamunmetsästäjät.

Peli johdattaa sinut tutkimaan Tokion riivattua versiota sekä uusilla, digitaalisilla että trendikkäillä tavoilla, kuten muinaisten temppelien, karujen katujen ja ahtaiden kulkureittien sävyttämissä paikoissa, joissa aika on pysähtynyt ja ihmiset kadonneet silmänräpäyksessä.

K.K. -hengen voiman ansiosta olet edelleen elossa ja olet saanut haltuusi elementaalisia kykyjä, joilla pystyt taistelemaan joka nurkan takana väijyviä vaaroja vastaan. Kykykavalkadi on yhdistetty perinteisempiin aseisiin, mutta ne eivät ole yhtä voimakkaita kuin elementaalinen tekniikka, jota on tehostettu mystisillä voimilla.

Korkeatunnelmainen peli on tehty uuden sukupolven Playstation-konsoleille, sillä Playstation 5 mahdollistaa nopeat latausajat ja korkean tason grafiikan. Yhdistettynä DualSensen haptiseen palautteeseen ja 3D-audion efekteihin, immersio pysyy korkealla Ghostwire-pelin maailmassa: Tokiossa, jossa sinun pitää vapauttaa sielut ja puhdistaa ikoniset ja korruptoituneet Toriin portit.

Ne, jotka ennakkotilaavat Bethesdan julkaiseman pelin Playstation-alustalle, saavat lisäsisältönä kaksi bonusasua. Playstation Plus -jäsenille kokonaishinnasta tarjotaan alennus ja mahdollisuus pelata ennakkoon, mikäli hankit Deluxe-paketin.

Vierailimme tunnetun rekvisiitan valmistajan ja metalliartistin, Fabian Kjær-Thomsenin, metallisen Hannya-maskin luojan luona, jossa saimme tilaisuuden seurata hänen työskentelyään - ja mikä tärkeintä, saamme pitää maskin, jonka voitte voittaa. Alapuolelta voit katsoa videon, jossa pääteemana on maskin tekeminen, mutta ensin kuva maistiaisiksi:

HQ


Ladataan seuraavaa sisältöä