Suomi
Gamereactor
ennakot
MultiVersus

MultiVersus päästää mätkimään Warner Brosin erilaisia hahmoja

Suljettua alfaa testailtiin, ja tältä se näytti.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tappelupelejä on tarjolla monenlaisia. Kun vaaditaan tarkkaa ajoitusta ja juuri oikeita näppäinyhdistelmiä, on kehittäjien luotava tasapaino kaikkien pelattavien hahmojen kesken. Players First Gamesin tulossa oleva MultiVersus on ainakin erittäin hauska peli.

MultiVersus

MultiVersus on mäiskeen ja läiskeen peli, jossa mittaa toisistaan ottavat Warner Brosin erilaiset hahmot. Vaihtelua ainakin riittää, sillä mukana ovat Arya Stark (Game of Thrones), Superman, Wonder Woman, Batman, Harley Quinn, Shaggy, Velma, Tom & Jerry, Jake, Finn, Garnet, Steven, Bugs Bunny ja Taz the Tasmanian Devil. MultiVersusin oma taistelija on Reindog, joka siis on puoliksi koira ja puoliksi poro.

Hahmokaarti on niin vaihteleva, että ennen testaamista on vaikea saada ajatusta siitä, miten kaikki oikein toimii. Onneksi peli alkaa opastusosiolla, jossa opitaan perusasiat (jotka ovat kaikilla hahmoilla samat): perushyökkäys ja siihen päälle erikoisempi, jonka teho riippuu vastustajan puolustuksesta ja asemoitumisesta. Ohjaimen R-napilla tehtävä hyökkäys tönäisee vastustajaa tekemättä juuri vahinkoa, ja mukana on myös nappi taistelijaparin kanssa tehtävää hyökkäystä varten.

Tämä on mainos:
HQ

Parihyökkäys on tärkeä, sillä se saattaa muuttaa kokonaan sitä tyyliä, millä taistoa on siihen asti käyty. Suljetussa alfassa en saanut taistelijaparia avukseni, joten oli tyydyttävä mättämään yksilönä. Meno on melko kaoottista, ja parihyökkäyksen tekeminen vaatii toisen kanssa kommunikointia. Yksi ratkaisu voisi olla lisätä betailuun jonkinlainen ele, jolla ilmoittaa pelikaverille halukkuudesta parihyökkäykseen.

Toinen hieno juttu on, että mitä paremmin ohjauksen oppii ja taistoja voittaa, sitä vahvemmaksi pelihahmo tulee. Mukana on siis hahmonkehitys, joilla saa auki kykyjä mukaan matsiin otettavaksi. Tai sitten voi olla ottamatta. Esimerkiksi päivitys voi pidentää vahinkopalkkia, lisätä joukkuetovereiden puolustusta ja jos molemmilla on sama kyky käytössä, aukeaa ylimääräinen kyky, joka ei olisi muuten mukana. Aikanaan on mahdollista avata pelihahmoille uusia asuja, mutta se on ilmeisesti mukana vasta julkaisuversiossa.

MultiVersusMultiVersus
Tämä on mainos:
MultiVersusMultiVersus

Homman nimi on free-to-play, eikä kaikkea sisältöä ole vielä tässä vaiheessa paljastettu. Toistaiseksi mukana on ainoastaan neljä tappeluareenaa, jotka ovat toisistaan poikkeavia (Batcave, Adventure Timen Tree Fort, Scooby-Doon kummitustalo ja Trophyn E.DG.E.'s 2 sijoittuen Wonder Womanin kotisaarelle). Areenoista on niin ikään erilaisia versioita.

MultiVersus on hauska peli, mutta se ei selvästi uskalla haastaa Super Smash Bros: Ultimatea. Jotain omaansa MultiVersus silti onnistuu tarjoamaan. Peli on hauskaa ja hyvinkin toiminnallista kaikkine hyökkäysyhdistelmineen.

MultiVersus

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä