Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Muuta kuoleman stigmaa näillä erikoisteemaisilla arkkuilla

Haluatko tulla haudatuksi Greggin makkararullaan? Älä sano enempää.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Isossa-Britanniassa toimiva hautaustoimisto pyrkii muuttamaan kuoleman leimautumista luomalla joukon hassuja ja omituisia arkkumalleja. Se saattaa tuntua makaaberilta aiheelta, mutta Go As You Please haluaa tuoda hieman naurua yleensä synkkään päivään rakentamalla ainutlaatuisia arkkuja, joiden teemana on erilaisia viihdesarjoja ja tuotteita yleensä.

Yritys tarjoaa arkkuja, jotka on suunniteltu Harry Potter, Star Wars, Game of Thrones, Lego, The Walking Dead: n mukaan (kyllä, todella), ja koko joukon muita hassuja teemoja, kuten Doctor Who: n Tardis, Greggin makkararulla, tuoppi olutta ja paljon muuta.

Prosessin sanotaan pystyvän "vastaamaan melkein mihin tahansa pyyntöön", ja ihmiset voivat olla niin mukana suunnitteluprosessissa kuin haluavat. Mitä tulee paljon siihen, että tällainen mittatilaustyönä tehty arkku asettaisi sinut takaisin, se näyttää riippuvan siitä, millaista suunnittelua luodaan.

Muuta kuoleman stigmaa näillä erikoisteemaisilla arkkuilla
Go As You Please
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä