Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Genshin Impact

Näin toimii Genshin Impact Playstation 5:llä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Näyttävä Genshin Impact julkaistaan 28. huhtikuuta Playstation 5:lle. Tämän kunniaksi kehittäjä miHoYo on laskenut maailmalle peräti seitsemän minuutin videon, jossa näytetään pelin toimintaa Playstation 5:llä. Playstation Blogissa tietysti hehkutetaan kuinka Genshin Impact on parasta ikinä juuri Playstation 5:llä.

"The Playstation 5 hardware provides an ideal platform to experience Genshin Impact, making the world of Teyvat even more detailed, more vivid, and more immersive."

miHoYo on myös varmistanut, että peli ottaa ilon irti konsolin nopeasta SSD-levystä.

Genshin Impact on saatavilla PC:lle, PS4:lle, Nintendo Switchille ja myös iOS- ja Android-laitteille. Gamereactorin arvion voi lukea täältä.

HQ
Genshin Impact

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Tässä on Genshin Impactin Aloy

Tässä on Genshin Impactin Aloy

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Gamescom Opening Night Live! -lähetyksessä paljastui, miltä Horizon: Zero Dawnin Aloy näyttää Genshin Impactin versiona. Noin lyhyesti sanottuna söpöyttä on mukana...Ladataan seuraavaa sisältöä