Suomi
Gamereactor
lifestyle

Näin voit tehdä noutoruoasta hieman terveellisempää

Pizzaa on mahdotonta jättää kokonaan pois, mutta näin se voi saada sinut tuntemaan hieman vähemmän syyllisyyttä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Me kaikki tiedämme, että noutoruoan saaminen, jossa on paljon rasvaa, suolaa ja sokeria, ei ole aina paras vaihtoehto, mutta joskus on uskomattoman vaikeaa vastustaa mehukasta kebabia näyteikkunassa.

Niin paljon kuin tiedämmekin, että se ei auta meitä saavuttamaan painonpudotustavoitteitamme, onko noutoruoka niin huonoa kuin useimmat miesten terveyslehdet haluavat sinun uskovan? No, tavallaan kyllä. Kuten mainittiin, korkea rasva-, sokeri- ja suolapitoisuus lisää BMI: tä monien noutoruokien, kuten pizzan, kaloritiheyden rinnalla, joka voi pakata 250-350 kaloria viipaletta kohti.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinun täytyy aina tuntea syyllisyyttä aina, kun tilaat noutoruokaa. Vaikka suurin osa ruoista ei ole yhtä ravitsevia kuin kotitekoinen ateria, voit tehdä noutotilauksestasi hieman terveellisemmän valitsemastasi lihasta. The Guardianin mukaan, jos pysyt kaukana kananuggeteista, sianlihapyöryköistä ja muista lihoista, jotka on todennäköisesti käsitelty tehtaassa intensiivisen kasvatuksen avulla, päädyt ravitsevampaan ateriaan. Valitse naudan- ja lampaanliha, kun voit, periaatteessa.

Pidä myös kiinni friteeratusta ruoasta ja katso, mitä vaihtoehtoja sinulla on käytettävissäsi. Et koskaan tiedä, koska jotkut keittiöt ovat terveellisempiä kuin vain työntää mitä tahansa rasvakeittimeen, kunnes se hohtaa rasvaa.

Tämä on mainos:
Näin voit tehdä noutoruoasta hieman terveellisempää


Ladataan seuraavaa sisältöä