Suomi
Gamereactor
uutiset
Suicide Squad: Kill the Justice League

Näitä asioita voit odottaa Suicide Squad: Kill the Justice Leaguen toiselta kaudelta

Mrs. Freeze debytoi, ja saman tekevät monet uudet tehtävät, kosmeettiset asiat ja aseet.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos olet edelleen Suicide Squad: Kill The Justice Leaguessa, jossa on hädin tuskin sata yhtäaikaista pelaajaa Steamissa, olet epäilemättä kirjautunut jatkuvalla syötöllä sisään ja odottanut innokkaasti toimintapelin toisen kauden saapumista. Uusi kausi käynnistyy ensi viikolla, heinäkuun 11. päivänä, ja tätä silmällä pitäen Rocksteady on laatinut etenemissuunnitelman sen sisällöstä.

Kausi kattaa kaksi jaksoa, joiden nimet ovat Frozen Heart ja Winter. Siinä esitellään uusi hahmo, Mrs. Freeze, ja se tuo mukanaan myös uuden lähitaisteluasepaketin, Killer Frost Infamy -sarjan, Firefly Notorious -aseet ja Parasite Notorious -lähitaisteluaseen. Myös Metropolisiin tulee muutoksia, kuten Superman- ja The Flash Brainiac -taistelu, ja samalla saadaan uusi taistelupassi. Kaikki tämä on luvassa Episode 3: Frozen Hearts -pelissä.

Episode 4: Winter tuo samanlaisia ​​lisäyksiä, kuten Captain Cold Infamy -setin, Icicle Notorious -aseen, Trickster Notorious lähitaisteluaseen, Green Lantern ja Superman Brainiac -taistelun sekä uudet Incursions-tapahtumat.

Aiotko palata katsomaan uutta Suicide Squad -sisältöä?

Suicide Squad: Kill the Justice League

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä