Suomi
Gamereactor
uutiset
Guitar Hero Live

Nämä Guitar Hero Liven biisit pistävät sormet koetukselle

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Guitar Hero Live aloittaa rock-kiertueen parin viikon kuluttua ja biisilistalta löytyy kappaleita muun muassa sellaisilta artisteilta kuin Pearl Jam, Anthrax, Bullet for my Valentine ja Dream Theater. Mutta mitkä kappaleet pistävät sormet todella koetukselle? Playstationin blogissa asiaa kysyttiin suoraan kehittäjä Freestyle Gamesiltä, eikä vastaus ollut täysin yksiselitteinen.

Aaron Grimes (Midi Designer) valitsi Megadethin Hangar 18:n. Hän kertoo että etenkin soolojen rytmityksen kanssa saa olla tarkkana. Nathan Coppardin (Senior Game Designer) mielestä Alter Bridge: Cry of Achilles asettaa kunnon haasteen. Sen akustinen intro ei säästele pelaajia ja siitä siirrytään suoraan mielenkiintoisiin ja tempoa vaihteleviin riffeihin. Lopussa tarjolla on vielä kunnon kestävyystesti. Mike McLafferty (Audio Designer) on sitä mieltä, että Lamb of Godin Ghost Walking -kappaleen opetteluun saa varata paljon aikaa. Sen soolo, erikoiset rytmit ja aika vaikea aloitusriffi kannattaa opetella kukin vaikka pienissä paloissa.

Mitä olet mieltä kehittäjien valinnoista? Uskotko näiden kappaleiden haastavan pelaajien sorminäppäryyden?

Guitar Hero Live
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

5
Guitar Hero LiveScore

Guitar Hero Live

ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

Kitarasankarit hyppäävät live-lavalle! Onko Guitar Herossa enää puhtia vai pistetäänkö paluukiertue pussiin alusta pitäen?Ladataan seuraavaa sisältöä