Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
No More Heroes

Nämä kaksi persoonallista japanilaista laatupeliä julkaistaan Steamissa ylihuomenna keskiviikkona

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Japanilainen persoonallinen pelinkehittäjä Suda51 kohosi suuren yleisön tietoisuuteen peleillään Killer 7 ja No More Heroes. Viimeksi mainittu julkaistiin Nintendo Wiille Euroopassa vuonna 2008. Myöhemmin saatiin myös jatko-osa No More Heroes 2: Desperate Struggle. No More Heroes 3 julkaistaan Nintendo Switchille 27. elokuuta, mutta sitä ennen kannattaa virittäytyä tunnelmaan joko Switchillä tai PC:llä.

Kaksi ensimmäistä No More Heroesia ovat saatavilla Switchille, ja 9. kesäkuuta joukkoon lisätään myös Steam jatko-osaa unohtamatta. Parannuksia ei näytä kummoisesti olevan korkeampaa resoluutiota lukuun ottamatta.

No More Heroes

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
No More HeroesScore

No More Heroes

ARVIO. Kirjoittaja Johannes Valkola

Japanilainen Goichi "SUDA51" Suda matkaa kohti kulttistatusta jo toisella omalaatuisella toimintapelillään. No More Heroes on mainio.Ladataan seuraavaa sisältöä