Suomi
Gamereactor
uutiset
Naraka: Bladepoint

Naraka: Bladepoint tulee ilmaiseksi pelattavaksi ensi viikolla

Nimike saapuu myös Playstation 5:lle.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

NetEase on ilmoittanut muuttavansa myyttisen PvP-melee battle royale -pelinsä, Naraka: Bladepointin, ilmaiseksi pelattavaksi ensi viikosta lähtien.

Peli julkaistiin melkein kaksi vuotta sitten, ja nyt se ottaa käyttöön ilmaispelimallin, jonka avulla pelaajat voivat tutustua suurimpaan osan pelin sisällöstä kuluttamatta senttiäkään. Tarjolla on edelleen pelin sisäisiä ostoksia, joiden avulla voit hankkia uutta kosmetiikkaa ja muita vastaavia juttuja, kuten usein onkin markkinoilla olevien Battle Royale -pelien kohdalla.

Mitä tulee siihen, kuinka NetEase korvaa Naraka: Bladepointin sen ostaneille, on mainittu, että veteraanit saavat pelin sisäistä valuuttaa, joka vastaa heidän omistamansa peliversion hintaa joidenkin muiden lisäherkkujen ohella. Game Pass -pelaajat saavat vastaavasti pääsyn pelin Deluxe Edition -versioon perusversion sijaan.

Sen lisäksi, että Naraka: Bladepoint tulee ilmaispelattavaksi, se debytoi myös Playstation 5:llä ensi viikolla, ja NetEase lupaa, että alustan pelaajat saavat käyttöönsä eksklusiivisia esineitä.

Lisäksi osana toisen vuosipäivän juhlia julkaistaan ​​myös uusi päivitys, joka tuo mukanaan uuden pelitilan, uusia aseita, uuden sankarin, toisen yhteistyötilan ja joukon muita pelin parannuksia ja ominaisuuksia.

PS5-version julkaisu ja free-to-play -päivitys tapahtuu 13. heinäkuuta.

HQ
Naraka: Bladepoint

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä