Suomi
Gamereactor
lifestyle

NASA etsii ihmisiä asumaan simuloidussa Marsissa vuoden ajan

Tehtävä auttaa tiedottamaan ja suunnittelemaan tulevia todellisia tutkimuksia punaisella planeetalla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Näyttää siltä, että NASA valmistautuu ja valmistautuu todelliseen miehitettyyn tutkimukseen punaiselle planeetalle tulevaisuudessa. Avaruusjärjestö on nyt kutsunut kiinnostuneita henkilöitä liittymään simuloituun tehtävään, jossa he asuvat harjoitus-Marsissa koko vuoden, jotta NASA voi kerätä tietoja, jotka voivat auttaa heitä valmistautumaan todelliseen matkaan kosmiseen naapuriimme. #10
Tämä on itse asiassa toinen kolmesta suunnitellusta simulaatiosta, ja tämän on määrä käynnistyä keväällä 2025. Simulaation tiimi koostuu neljän hengen miehistöstä, joka työskentelee ja asuu 1,700 neliöjalan 3D-tulostetussa elinympäristössä NASAn Houstonin laitoksessa, ja laitoksen sanotaan olevan niin edistynyt, että se voi jopa simuloida resurssien rajoituksia, laitevikoja, viestintäviiveitä, ympäristön stressitekijöitä ja paljon muuta. Mitä miehistön odotetaan tekevän pelkän selviytymisen lisäksi, suunnitellaan avaruuskävelyjä, robottioperaatioita, elinympäristön ylläpitoa, liikuntaa ja sadon kasvua.

Jos pidät tästä tehtävästä, NASA etsii Yhdysvaltain kansalaisia tai maan pysyviä asukkaita, jotka ovat tupakoimattomia, 30–55-vuotiaita ja englannin kielen taitoisia. Vahva seikkailunhalu mainitaan myös, mutta näennäisesti ei vaadita, vaikka jos se ei ole yksi piirteistäsi, tämä tehtävä ei todennäköisesti ole sinua varten.

NASA etsii ihmisiä asumaan simuloidussa Marsissa vuoden ajan
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä