LIVE
HQ
logo hd live | The Rogue Prince of Persia
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   lifestyle

   NASA on onnistunut tuottamaan happea Marsissa

   Punainen planeetta täältä tullaan.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   NASA on ilmoittanut, että se on onnistuneesti suorittanut tehtävänsä tuottaa happea Marsissa. NASA onnistui Perseverance-mönkijän avulla tuottamaan hengitykseen ja polttoaineeseen tarvittavan elementin, kaikki osana pyrkimyksiään todistaa, että happea on mahdollista erottaa punaisen planeetan ilmakehästä. Käyttäen laitetta nimeltä Mars Oxygen In-Situ Resource Utilization Experiment (MOXIE), NASAn apulaisjohtaja Pam Melroy totesi:

   "MOXIEn vaikuttava suorituskyky osoittaa, että on mahdollista saada happea Marsin ilmakehästä - happea, joka voisi auttaa toimittamaan hengittävää ilmaa tai rakettien ponneainetta tuleville astronauteille. Teknologioiden kehittäminen, joiden avulla voimme käyttää resursseja Kuussa ja Marsissa, on kriittistä pitkäaikaisen kuun läsnäolon rakentamiseksi, vankan kuutalouden luomiseksi ja antaa meille mahdollisuuden tukea ensimmäistä ihmisen tutkimuskampanjaa Marsiin.

   Mitä tulee siihen, miten MOXIE onnistuu erottamaan happea Marsin ilmakehästä, meille kerrotaan, että se on sähkökemiallinen prosessi, joka erottaa yhden happiatomin jokaisesta hiilidioksidimolekyylistä ilmakehästä ja sitten analysoi ja tarkistaa varmistaakseen, että se on saavuttanut tarvittavan määrän ja puhtauden.

   Mitä tulee siihen, mihin NASA aikoo käyttää tätä läpimurtoa, mainitaan järjestelmän käyttö niin, että tulevien tehtävien ei tarvitse kuljettaa niin paljon polttoainetta matkoilla, koska MOXIE voisi mahdollisesti luoda tarvittavan hapen, kun astronautit haluavat palata kotiin. Tämä on tietysti sen lisäksi, että se toimii tapana luoda happea tuottava järjestelmä astronauteille itselleen.

   Tämä on mainos:
   NASA on onnistunut tuottamaan happea Marsissa
   NASA/JPL-Caltech


   Ladataan seuraavaa sisältöä