Suomi
Gamereactor
lifestyle

NASA ottaa näkyvämmän roolin UFO-tutkimuksessa

Avaruusjärjestö on perustamassa elintä, joka pyrkii tutkimaan epätavallisia havaintoja taivaalla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

UFO-havaintojen ja raporttien näyttäessä olevan kaikkien aikojen korkeimmillaan, NASA on nyt ilmoittanut , että se ottaa näkyvämmän roolin tutkittaessa "havaintoja taivaan tapahtumista, joita ei voida tunnistaa ilmapalloiksi, lentokoneiksi tai tunnetuiksi luonnonilmiöiksi tieteellisestä näkökulmasta".

NASA nimittää johtajan johtamaan tunnistamattomien poikkeavien ilmiöiden (UAP) tutkimusta, kaikki "ihmiskunnan hyödyksi", kuten NASAn ylläpitäjä Bill Nelson sanoo.

"NASAssa DNA:ssamme on tutkia - ja kysyä, miksi asiat ovat niin kuin ne ovat. Haluan kiittää riippumatonta tutkimusryhmää siitä, että se antoi näkemyksen siitä, miten NASA voi paremmin tutkia ja analysoida UAP: tä tulevaisuudessa. NASAn uusi UAP-tutkimuksen johtaja kehittää ja valvoo NASAn tieteellisen vision toteuttamista UAP-tutkimuksesta, mukaan lukien NASAn asiantuntemuksen käyttäminen työskentelemään muiden virastojen kanssa UAP: n analysoimiseksi ja tekoälyn ja koneoppimisen soveltaminen poikkeamien etsimiseen taivaalta. NASA tekee tämän työn läpinäkyvästi ihmiskunnan hyväksi."

Mitä tulee siihen, mitä tämä raportti näyttää paljastavan, NASA on todennut, että se ei ole arvio tai katsaus aiempiin UAP-havaintoihin, vaan että sitä käytetään auttamaan valaisemaan ja määrittämään UAP: iden luonne ja alkuperä tulevaisuudessa. Toiveena on, että tämä raportti auttaa poistamaan leimautumisen myös UAP-tutkimuksesta.

Tämä on mainos:
NASA ottaa näkyvämmän roolin UFO-tutkimuksessa


Ladataan seuraavaa sisältöä