Suomi
Gamereactor
lifestyle

NASA vetoaa ponnisteluihin ilmastonmuutoksen ja ilmaston lämpenemisen torjumiseksi

Jos olit yksi epäilijöistä, on vaikea kiistää tätä viimeisintä tietoa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

NASA on julkaissut lehdistötiedotteen, joka pyrkii erityisesti todistamaan, että ilmastonmuutos ja ilmaston lämpeneminen ovat ongelma, jota kohtaamme. Tiedotteessa NASA toteaa erityisesti, että heinäkuu 2023 oli kuumin kuukausi sitten vuoden 1880 ja että kuukausi oli myös 0,24 astetta kuumempi kuin viime heinäkuussa ja 1,18 astetta lämpimämpi kuin vuosien 1951 ja 1980 keskiarvo.

Jos tiedot eivät riittäneet, NASAn johtaja Bill Nelson totesi: "NASAn tiedot vahvistavat sen, mitä miljardit ympäri maailmaa kirjaimellisesti tunsivat: heinäkuun 2023 lämpötilat tekivät siitä kaikkien aikojen kuumimman kuukauden. Maan joka kolkassa amerikkalaiset kokevat juuri nyt omakohtaisesti ilmastokriisin vaikutukset, mikä korostaa presidentti Bidenin historiallisen ilmasto-ohjelman kiireellisyyttä. Tiede on selvä. Meidän on toimittava nyt suojellaksemme yhteisöjämme ja planeettaamme. Se on ainoa, joka meillä on."

NASAn päätutkija ja vanhempi ilmastoneuvonantaja Katherine Calvin lisäsi: "Ilmastonmuutos vaikuttaa ihmisiin ja ekosysteemeihin ympäri maailmaa, ja odotamme monien näistä vaikutuksista lisääntyvän jatkuvan lämpenemisen myötä. Virastomme tarkkailee ilmastonmuutosta, sen vaikutuksia ja sen aiheuttajia, kuten kasvihuonekaasuja, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan nämä tiedot auttaaksemme ihmisiä suunnittelemaan tulevaisuutta."

Kolmantena ja viimeisenä kohtana Goddard Institute for Space Studies:n johtaja Gavin Schmidt mainitsi: "Tämä heinäkuu ei ollut vain lämpimämpi kuin mikään aiempi heinäkuu - se oli lämpimin kuukausi ennätyksessämme, joka ulottuu vuoteen 1880. Tiede on selvää, että tämä ei ole normaalia. Hälyttävä lämpeneminen ympäri maailmaa johtuu pääasiassa ihmisen aiheuttamista kasvihuonekaasupäästöistä. Ja tämä keskilämpötilojen nousu ruokkii vaarallista äärimmäistä kuumuutta, jota ihmiset kokevat täällä kotona ja maailmanlaajuisesti.

Tämä on mainos:

NASA jopa varoitti, että voimme todennäköisesti odottaa ilmastonmuutoksen suurimman vaikutuksen tuntuvan helmikuun ja huhtikuun välisenä aikana vuonna 2024.

NASA vetoaa ponnisteluihin ilmastonmuutoksen ja ilmaston lämpenemisen torjumiseksi
NASA’s Goddard Institute for Space Studies


Ladataan seuraavaa sisältöä